Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ύψιστη προτεραιότητα η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες

Γεωργιάδης: Ύψιστη προτεραιότητα η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες
Στη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ο Άδ. Γεωργιάδης
"Η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας", τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος παρέστη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του "έιχα την ευκαιρία να παρευρεθώ σήμερα το πρωί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας. Επί τη ευκαιρία κόψαμε και την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα μας. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της για την μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν για την Δημόσια Υγεία".
g2_44.JPG
Σημειώνεται ότι στοιχεία για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας θα παραχωρήσει αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, σε συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Υγείας ο κ. Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ και Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης