Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας: Η Ελλάδα αποτελεί έναν διεθνή ελκυστικό επενδυτικό προορισμό

Σκρέκας: Η Ελλάδα αποτελεί έναν διεθνή ελκυστικό επενδυτικό προορισμό
Νέας επένδυση, ύψους 130 εκατ. ευρώ της Παγκόσμιας Φαρμακευτικής Εταιρείας Boehringer Ingelheim
Σχετικά Άρθρα
«Η Ελλάδα αποτελεί έναν διεθνή ελκυστικό επενδυτικό προορισμό», υποστηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την τελετή θεμελίωσης της νέας πτέρυγας του εργοστασίου της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim, στο Κορωπί.
«Συνόδευσα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη θεμελίωση της νέας επένδυσης, ύψους 130 εκατ. ευρώ της Παγκόσμιας Φαρμακευτικής Εταιρείας Boehringer Ingelheim. Σήμερα αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν διεθνή ελκυστικό επενδυτικό προορισμό.
Οι εξαγωγές της εταιρείας, από το εργοστάσιό της στην Ελλάδα, αυξήθηκαν πάνω από 40% τα τελευταία τέσσερα χρόνια φθάνοντας τα 1,2 δισ. ευρώ το 2023. Η Boehringer Ingelheim απαριθμεί ήδη στη χώρα μας 700 εργαζόμενους, ενώ με τη νέα επένδυση θα δημιουργηθούν 110 νέες θέσεις εργασίας.
Η νέα δραστηριότητα της εταιρείας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη φαρμακευτική βιομηχανία της χώρας μας. Η Κυβέρνησή μας και το Υπουργείο Ανάπτυξης έχουμε δεσμευτεί για την επαναβιομηχανοποίηση της Ελλάδας και αυτό θα γίνει πράξη», έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης