Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ): Η κατοχύρωση της ισότητας ανήκει στο πυρήνα της ιδεολογικής μας ταυτότητας

Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ): Η κατοχύρωση της ισότητας ανήκει στο πυρήνα της ιδεολογικής μας ταυτότητας
"Ας μην ψάχνει ο Πρωθυπουργός να μεταφέρει άλλου τα εσωκομματικά του προβλήματα", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θ. Γλαβίνας
«Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται μαθήματα στα ανθρώπινα δικαιώματα ούτε από τα αριστερά, ούτε από τα δεξιά. Διαχρονικά, η παράταξή μας έφερε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις του οικογενειακού δικαίου, την κατοχύρωση της ισότητας. Είναι στην ιδεολογική μας ταυτότητα και την πολιτική μας κληρονομιά τέτοιες μεταρρυθμίσεις. Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ διάκειται θετικά. Θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα, όπως κάνει σε κάθε νομοσχέδιο και θα συζητήσουμε διεξοδικά» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θ. Γλαβίνας, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Ο κ. Γλαβίνας μιλώντας στον ΑΝΤ1 στον απόηχο των εσωτερικών τριβών στη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει μια κυβέρνηση, η οποία φέρνει μια μεταρρύθμιση, αλλά καθώς οι μισοί αντιδρούν, ο κ. Μητσοτάκης να προτρέπει βουλευτές σε αποχή. Ας μην ψάχνει ο Πρωθυπουργός να μεταφέρει άλλου τα εσωκομματικά του προβλήματα».
«Δεν μιλάμε για κομματική πειθαρχία, αλλά για ιδεολογική συνέπεια» επισήμανε ο κ. Γλαβίνας ερωτηθείς αν θα ζητηθεί από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κομματική πειθαρχία κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου.
«Δεν μπορεί ένας αρχηγός της αριστεράς να υιοθετεί επιχειρήματα των τρολς του διαδικτύου και του ακροδεξιού βούρκου. Δεν μπορεί ένας αρχηγός προοδευτικού κόμματος να υιοθετεί όσα λένε οι κυβερνητικοί επικοινωνιακοί βραχίονες. Ο κ. Κασσελάκης υπερέβη τις αρχές και τα όρια της δημοκρατικής παράταξης» σχολίασε ο κ. Γλαβίνας σχολιάζοντας τις δηλώσειςτου Στέφανου Κασσελάκη για το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του σε πρόσφατη συνέντευξή του.
«Παρατηρώ σε φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ sites να γράφεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει πολύ θετική στάση για τον κ. Κασσελάκη. Μήπως όντως θα ήταν ταιριαστός Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας;» κατέληξε ο κ. Γλαβίνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης