Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυρόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει την επιδοματική πολιτική - Τορπιλίζει τη συναίνεση με την τροπολογία Κεραμέως

Σπυρόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει την  επιδοματική πολιτική - Τορπιλίζει τη συναίνεση με την τροπολογία Κεραμέως
Ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής παρέθεσε τις νομοθετικές ανακολουθίες της Κυβέρνησης
«Η κυβέρνηση συνεχίζει μία επιδοματική πολιτική, που δεν λύνει το μεγάλο ζήτημα της υπογεννητικότητας. Αντίθετα, χρειάζονται μακροπρόθεσμες πολιτικές, που θα δώσουν κίνητρα στα νέα ζευγάρια για να μπορέσουν να κάνουν οικογένεια», ανέφερε ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, σχολιάζοντας την αύξηση του επιδόματος γέννησης.
Ο κ. Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης 23/1 , για τη χθεσινή αιφνιδιαστική τροπολογία της κυβέρνησης για την επιστολική ψήφο, τόνισε πως «η κυβέρνηση τορπιλίζει τη συναίνεση. Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει με τη στάση του ότι τον ενδιαφέρει μόνο το μικροκομματικό του συμφέρον και δεν σέβεται τη μεγάλη εικόνα, που είναι η επίτευξη της ομοφωνίας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων μπροστά σε τέτοιες μεγάλες αλλαγές».
Ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής παρέθεσε τις νομοθετικές ανακολουθίες της Κυβέρνησης.
«Το καλοκαίρι ο κ. Μητσοτάκης υποστήριζε ότι δεν θα είναι έτοιμοι για την επιστολική ψήφο και χρειάζεται να προηγηθεί συζήτηση με τα υπόλοιπα κόμματα για να ανοίξει το θέμα μετά τις ευρωεκλογές. Ξαφνικά ανακοινώνουν ότι πήραν την απόφαση να το εφαρμόσουν στις εκλογές του Ιουνίου και έθεσαν ένα νομοσχέδιο σε διαβούλευση» ανέφερε.
Σχετικά με την καθολική επιστολική ψήφο για τους εντός επικρατείας εκλογείς, ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ένας πολίτης ο οποίος ψηφίζει στο σχολείο της πόλης του, δεν θα πάει στην κάλπη και θα του δώσουμε τη δυνατότητα να ψηφίσει με επιστολική ψήφο και μάλιστα μόνο στις ευρωεκλογές».
Τέλος, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο κ. Σπυρόπουλος επανάλαβε την ανάγκη να κατατεθεί το τελικό κείμενο, ώστε να αρθεί η παραδοξότητα οι βουλευτές να ερωτώνται αν θα ψηφίσουν κάτι, που δεν έχουν δει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης