Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαθέτει στην Ιωάννα Κολοβού το πατρικό του σπίτι

Στέφανος Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαθέτει στην Ιωάννα Κολοβού το πατρικό του σπίτι
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά από επικοινωνία που είχε με τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την πρόθεσή του να παραχωρήσει το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι στην Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της μετά την έξωση που υπέστη η τελευταία από την κατοικία της στου Ζωγράφου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της στο πατρικό του σπίτι.
Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από την δήμαρχο Ζωγράφου να μεταφέρει την πρόσκλησή του στην Ιωάννα Κολοβου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τίνα Καφατσάκη βρίσκεται από το πρωί σε διαρκή επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη για την υπόθεση της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Δώρα Αυγέρη με on camera δήλωση τόνισε ότι αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή, αυτές οι σκηνές θα είναι αλλεπάλληλες.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογράμμισε ότι «ο πτωχευτικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας άφησε απροστάτευτες την πρώτη κατοικία και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντας σέρβις στους servicers, δεν αξιοποίησε καν τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα κόκκινα δάνεια, την προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας.



Τα σημερινά γεγονότα, όπως και αυτά πριν από ένα μήνα, με την έξωση οικογένειας αναπήρων παρουσία των ΜΑΤ, θα είναι σκηνές αλλεπάλληλες από ένα δυστοπικό μέλλον, αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης