Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη με Κατρίνη για το ευρωπαϊκό ψήφισμα - καταπέλτη κατά της Ελλάδας για το κράτος δικαίου

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη με Κατρίνη για το ευρωπαϊκό ψήφισμα - καταπέλτη κατά της Ελλάδας για το κράτος δικαίου
Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να κάνει ένα σχόλιο, λέγοντας ότι «Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτό το ψήφισμα, σημαίνει ότι η Ελλάδα θα ζει σε μια προδικτατορική περίοδο»
Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» ανάμεσα στους Άδωνι Γεωργιάδη και Μιχάλη Κατρίνη σχετικά με το ψήφισμα περί «Κράτος Δικαίου».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να κάνει ένα σχόλιο, λέγοντας ότι «Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτό το ψήφισμα, σημαίνει ότι η Ελλάδα θα ζει σε μια προδικτατορική περίοδο, όπου η κυβέρνηση θα ελέγχει τα πάντα και η Έυρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επανεξετάσει όλη τη χρηματοδότηση, δηλαδή να μας κόψει τα λεφτά», είπε αρχικά.
«Το να πούμε στα σοβαρά ότι η Ελλάδα είναι σε μια τέτοια κατάσταση θα έπρεπε να ανησυχούμε πάρα πολύ και κανονικά θα έπρεπε να μας κόψουν τα λεφτά. Και πράγματι οι πραγματικές συνθήκες λένε ότι αν παραβιάζεται το κράτος δικαίου πρέπει να κοπούν τα λεφτά», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Και αυτό που κυρίως με συγκλονίζει είναι ότι οι Έλληνες βουλευτές είχαν το κουράγιο να πάνε σε ένα θεσμικό όργανο και να καταψηφίσουν την Ελλάδα κατά αυτόν τον τρόπο. Όχι τον Μητσοτάκη, την Ελλάδα. Είσαι ορκισμένος ευρωβουλευτής να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και πας ψηφίζει να μας κόψουν τα λεφτά. Αυτό για να το κάνεις πρέπει να έχεις χάσει κάθε αίσθηση πατριωτισμού» είπε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Μιχάλης Κατρίνης ρωτώντας τον υπουργό υγείας «Υπήρχε ψηφοφορία να κοπεί η χρηματοδότηση στην Ελλάδα; Μα γιατί λέτε πράγματα που δεν ισχύουν;», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.
Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε: «Αυτό ψήφισε το ΠΑΣΟΚ. Και από το ΣΥΡΙΖΑ θα το περίμενα. Από το ΠΑΣΟΚ δεν το περίμενα, θα μου πει εμένα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο εάν θα καταργήσω ένα συνταγματικό δικαίωμα Έλληνος πολίτη να στραφεί στην ελληνική δικαιοσύνη κατά κάποιου που τον προσβάλει; Γράφει μέσα γιατί κάνει αγωγή σε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν κατάλαβα, υπάρχει κάποιο άρθρο του Συντάγματος, στο οποίο έχουμε ορκιστεί υπακοή που απαγορεύει σε κάποιον να στραφεί στη δικαιοσύνη;».
«Το ΠΑΣΟΚ αν πιστεύει ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης πράγματι τον παρακολουθούσε, μπορεί να του κάνει μία μήνυση. Όσο ο κύριος Ανδρουλάκης δεν κάνει μήνυση σε κανέναν που κατηγορεί και κάνει κοινώς την πάπια, πρώτον σημαίνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του και δεύτερον πηγαίνει στο ευρωκοινοβούλιο και βρίζει την Ελλάδα για πολιτικούς λόγους», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης