Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας στηρίζει πλήρως τον Κασσελάκη απέναντι στον Τσίπρα - «Να κουράσουμε τη ΝΔ, όχι τη βάση μας»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας στηρίζει πλήρως τον Κασσελάκη απέναντι στον Τσίπρα - «Να κουράσουμε τη ΝΔ, όχι τη βάση μας»
«Τα μέλη του κόμματος αποφάσισαν και συντάχθηκαν με τον σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» τονίζει ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Α. Τσίπρα
Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μαξίμου και άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας τάσσεται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ παράλληλα απορρίπτει μια νέα προσφυγή στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή προέδρου του κόμματος, όπως πρότεινε ο κ. Τσίπρας με προηγούμενη παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μάλιστα, ο Νίκος Καρανίκας υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος «να τρέξουμε πίσω από τα υπαρξιακά προβλήματα καποιων στελεχών της ΠΓ (είναι οργανο που δεν εχει τετοια αρμοδιότητα) και να θέσουμε στην βάση του κόμματος να πάρει μια απόφαση εκ νέου και μάλιστα μετά από τόσο λίγο χρονικό διάστημα».
Ενώ εξηγεί πως «τα μέλη του κόμματος αποφάσισαν και συντάχθηκαν με τον σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δεν θα κάνουμε το χατίρι στις προσωπικές αγωνίες των στελεχών.»
Καταλήγοντας στο σχόλιο του, με το οποίο δίνει πλήρη στήριξη στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει «Έχουμε σκοπό να κουράσουμε με τις παρεμβάσεις μας την ΝΔ ως κυβέρνηση και οχι τα μέλη του κόμματος»

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Νίκου Καρανίκα:

«Ο Τσιπρας μίλησε συμφωνώντας με τον σύντροφο Κασσελακη ότι αν τον αμφισβητεί κάποιο όργανο, μόνο η βάση αποφασίζει και οχι το οργανο καθώς ο πρόεδρος με πρωτοβουλία του Τσιπρα εκλέγεται από την βάση.
Αλλά όπως είπε και ο Τσιπρας, ο κόσμος είναι μέσα στα προβλήματα της καθημερινότητας και οχι στα δικά μας εσωκομματικά του δικού μας κόσμου θα πω εγώ.
Οπότε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να τρέξουμε πίσω από τα υπαρξιακά προβλήματα καποιων στελεχών της ΠΓ ( είναι οργανο που δεν εχει τετοια αρμοδιότητα) και να θέσουμε στην βάση του κόμματος να πάρει μια απόφαση εκ νέου και μάλιστα μετά από τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
Τα μέλη του κόμματος αποφάσισαν και συντάχθηκαν με τον σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δεν θα κάνουμε το χατίρι στις προσωπικές αγωνίες των στελεχών.
Έχουμε σκοπό να κουράσουμε με τις παρεμβάσεις μας την ΝΔ ως κυβέρνηση και οχι τα μέλη του κόμματος.»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης