Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης θα κερδίσει τις νέες εκλογές, πάμε σε νέο κόμμα

Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης θα κερδίσει τις νέες εκλογές, πάμε σε νέο κόμμα
Η εντολή που έλαβε ο Κασσελάκης τον Σεπτέμβριο ήταν εντολή ανανέωσης και αλλαγής είπε ο κ.Κόκκαλης
Ο Στέφανος Κασσελάκης θα κερδίσει και τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κόκκαλης.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ.Κασσελάκης επισήμανε πως θα φανεί έως την ερχόμενη Κυριακή, όταν και ολοκληρώνεται το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, εάν θα υπάρξει αντίπαλος.
«Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα κερδίσει τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Κόκκαλης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν θα έχει επιταγή τετραετίας και θα είναι ο αδιαμφισβήτητος πρόεδρος μέχρι τις βουλευτικές εκλογές, υποστήριξε ότι «είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν θα υπάρχει αμφισβήτηση».
Ερωτηθείς για την παρέμβαση Τσίπρα, ο κ.Κόκκαλης υπογράμμισε πως ορθά έπραξε και πρότεινε προσφυγή στις κάλπες.
«Ήταν μία σοφή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, στον σωστό χρόνο, αλλά και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης προχθές στην ΠΓ ανέφερε ότι υπάρχει πιθανότητα να προσφύγει στην κάλπη» τόνισε ο κ.Κόκκαλης, αναφέροντας πως «σίγουρα πάμε σε νέο κόμμα».
«Δεν θα το έλεγα κόμμα Κασσελάκη.
Η εντολή που έλαβε τον Σεπτέμβρη, ήταν εντολή ανανέωσης και αλλαγής.
Από εκεί και πέρα η ανάγκη να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επιβεβλημένη, αλλά με την βοήθεια όλων των στελεχών» τόνισε ο κ.Κόκκαλης.
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και για το τι θα συμβεί εάν ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί αλλά στις Ευρωεκλογές δεν πιάσει τον πήχη, απάντησε πως «μας προβληματίζουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μόνο δύο μήνες εδώ μετά την διάσπαση»

Δεν θα επιστρέψει ο Τσίπρας

Ο κ.Κόκκαλης εκτίμησε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ωστόσο απέδειξε με την παρέμβαση του πως θα είναι πάντα παρών σε όλες τις εξελίξεις.
«Δεν θεωρώ πιθανό να επιστρέψει ως πρόεδρος ο Αλέξης Τσίπρας.
Κρατά μία ουδέτερη στάση υπέρ της ενότητας του κόμματος» είπε ο βουλευτής του κόμματος.

Νέο κόμμα μέχρι το Κέντρο

Σχετικά με το νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «απευθύνεται σε όλη την κοινωνία, όπως είπε ο πρόεδρος οι ταμπέλες είναι πια παρωχημένες, σίγουρα το κόμμα έχει τη βάση στην Αριστερά από εκεί και πέρα εκτείνεται ως και το κέντρο και σε όλη την κοινωνία».
«Δεν θα διαλυθούμε, θα αντέξουμε», τόνισε ο κ. Κόκκαλης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης