Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Είμαι ο τελευταίος που θα μείνει κολλημένος σε καρέκλα - Να χτίσουμε ένα κόμμα ανεξάρτητο από συμφέροντα

Κασσελάκης: Είμαι ο τελευταίος που θα μείνει κολλημένος σε καρέκλα - Να χτίσουμε ένα κόμμα ανεξάρτητο από συμφέροντα
«Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών υποστήριξε σε συνέντευξή του στον ρ/σ στο Κόκκινο 105,5 ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι πρέπει να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μπήκε στο στούντιο του σταθμού που βρίσκεται στον χώρο του 4ου Συνεδρίου, δηλώνοντας υπερήφανος που η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα.
Ο ίδιος αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι θα «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική».
Επιπλέον, επεσήμανε ότι θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα ως πρόεδρος ενός κόμματος, ανεξάρτητο από συμφέροντα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με νομιμοποίηση των μελών, από ένα «κόμμα που μπορεί να ενώσει όλο τον προοδευτικό κόσμο».
«Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα» τόνισε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ κλείνοντας, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».
Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή τα 18 γενέθλια του ρ/σ στο Κόκκινο, ο Στ. Κασσελάκης ισχυρίστηκε ότι «δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα εκατοστίσουμε», ενώ πρόσθεσε ότι «είμαι πολύ υπερήφανος που Η ΑΥΓΗ και ο ρ/σ Στο Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης