Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Παπαδημούλη στον Τσίπρα - Με αυτόν φτάσαμε από το 32% στο 17,8%

Σφοδρή επίθεση Παπαδημούλη στον Τσίπρα - Με αυτόν φτάσαμε από το 32% στο 17,8%
«Δεν είχε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής» η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς
Την έντονη δυσφορία του του σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του για όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοεντας αφενός ότι το κείμενο του πρώην προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν είχε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής» και αφετέρου ότι ήταν με ηγέτη τον Τσίπρα στην αντιπολίτευση που το κόμμα του έφτασε στο 17,8%.
«Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα αν και μακροσκελέστατη με επίθεση στον Κασσελάκη και αυτούς που έφυγαν από τον Συνασπισμό που τον στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια, με προεξόφληση της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε με ένα δύσκολο μνημόνιο που απείχε παρασάγγας από το προεκλογικό του πρόγραμμα, πήγε από το 35% στο 32% αλλά ως αντιπολίτευση με ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα πήγαμε από το 32% στο 17,8%» επεσήμανε σε τηλεοπτική του παρέμβαση ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
Αφού υπενθύμισε ότι «εγώ έχω πει ότι αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και αποχωρώ και πάω στα πίσω καθίσματα», στη συνέχεια υποστήριξε «νομίζω οι εξελίξεις με δρομολόγηση εκλογής νέων οργάνων στον ΣΥΡΙΖΑ τελειώνουν το συνέδριο πριν αρχίσει και δεν θα έχει κανένα νόημα όποια αποφαση και να πάρει».
«Η κρίση και η αποσάθρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί και αυτό το προεξοφλεί ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας αποστάσεις» συμπέρανε ο κ. Παπαδημούλης.
«Βλέπω μια εξέλιξη που ο Τσίπρας επιτίθεται στον Κασσελάκη προκαλεί μια εξέλιξη και αν δεν υπάρξει υποψηφιότητα ή καθαρό σχέδιο βλέπω την μετατροπή του ιστορικού ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα ΙΧ από έναν άνθρωπο με επικοινωνιακό χάρισμα που στο παρελθόν ήταν υποστηρικτής του Μητσοτάκη και πριν από λίγο διαφήμιζε ότι είχε δεχθεί πρόταση να είναι στο υπουργικό συμβούλιο» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδημούλης, ενώ κατέληξε, λέγοντας με νόημα, ότι «αν σε κάτι συμφωνώ με τον Αλέξη Τσίπρα είναι αυτό που είπε στην παράδοση-παραλαβή στον Στέφανο Κασσελάκη είναι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πλήξετε ποτέ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης