Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Η κυβέρνηση σιωπά απέναντι στον προκλητικό Erdogan - Δεν θέλουν να ενοχλήσουν τον φίλο τους

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Η κυβέρνηση σιωπά απέναντι στον προκλητικό Erdogan - Δεν θέλουν να ενοχλήσουν τον φίλο τους
«Το ζητούμενο είναι γιατί η κυβέρνηση δεν απαντά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά αφήνει διαρροές από το υπουργείο εξωτερικών, ως απάντηση» τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
«Αφωνία» καταλογίζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς εκτιμά πως η ελληνική πλευρά σιώπησε απέναντι στις προκλητικές δηλώσεις του Tayyip Erdogan για την Κύπρο.
«Για τις δηλώσεις #Ερντογάν, το θέμα δεν είναι τι λέει ο Ερντογάν και πόσο προκαλεί ή πόσο προσβάλλει την Ελληνική πλευρά, διοτί το κάνει συνεχώς» τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Προσθέτει, δε, πως «το ζητούμενο είναι γιατί η κυβέρνηση δεν απαντά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά αφήνει διαρροές από το υπουργείο εξωτερικών, ως απάντηση».
Ανεβάζοντας τους τόνους κατά της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξηγεί ότι αυτή η απάντηση ήλθε διότι «δεν θέλουν να ενοχλήσουν τον φίλο τους, τον Ερντογάν»

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«ΑΦΩΝΙΑ της κυβέρνησης στις προκλητικές δηλώσειις Ερντογάν. Μάλλον για να μην ενοχλήσουν τον φίλο τους!
Για τις δηλώσεις #Ερντογάν, το θέμα δεν είναι τι λέει ο Ερντογάν και πόσο προκαλεί ή πόσο προσβάλλει την Ελληνική πλευρά, γιατί το κάνει συνεχώς. Το ζητούμενο είναι γιατί η κυβέρνηση δεν απαντά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά αφήνει διαρροές από το υπουργείο εξωτερικών, ως απάντηση. Ίσως γιατί δεν θέλουν να ενοχλήσουν τον φίλο τους, τον Ερντογάν.»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης