Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για Τέμπη: Να μην γίνεται πολιτική σπέκουλα - Κανείς δεν είναι a priori ένοχος και κανείς a priori αθώος

Μητσοτάκης για Τέμπη: Να μην γίνεται πολιτική σπέκουλα - Κανείς δεν είναι a priori ένοχος και κανείς a priori αθώος
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ανακοινώσεις για το τι έχει κάνει αθόρυβα όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση
Σχετικά Άρθρα
Για «πολιτική σπέκουλα» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης όσον αφορά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε σε τι αναφέρονται όλοι όσοι μιλούν για συγκάλυψη, τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της με πολύ γρήγορο ρυθμό σε σχέση με το παρελθόν. «Θα συμβούλευα να μην κάνουν πολιτική σπέκουλα, δεν είναι ωφέλιμη η πρόσκαιρη αποκόμιση κομματικού οφέλους για όλους όσοι το επιδιώκουν. Κανείς δεν είναι a priori ένοχος και κανείς a priori αθώος» σημείωσε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακοινώσεις για το τι έχει κάνει αθόρυβα όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση.

Οι δημοσκοπήσεις

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα και στο πλαίσιο αυτό είναι εύλογες και κάποιες αντιδράσεις επιμένοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις ευρωεκλογές με τη σοβαρότητα της εθνικής κάλπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης