Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυρόπουλος: Ο Καραμανλής συνεχίζει να είναι αμετανόητος και να ψεύδεται ότι δεν παρέλαβε κανένα έγγραφο

Σπυρόπουλος: Ο Καραμανλής συνεχίζει να είναι αμετανόητος και να ψεύδεται ότι δεν παρέλαβε κανένα έγγραφο
"Ο κ. Καραμανλής παρά τις προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών, παρά το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, παρά το γεγονός ότι δεν έκανε νέους κανονισμούς ασφαλείας όπως επιτάσσει η ΕΕ, συνεχίζει και σήμερα ψευδόμενος και αμετανόητος", σύμφωνα με τον Α. Σπυρόπουλο
Σχετικά Άρθρα
«Δεν λάβαμε απαντήσεις στη Βουλή από τον κ. Μητσοτάκη στο ερώτημα ποιος ήταν εκείνος που την ώρα που η χώρα θρηνούσε -ούτε πέντε ώρες μετά την τραγωδία- είχε την ψυχραιμία και το σχέδιο να πάρει τους διαλόγους από τον ΟΣΕ, να τις μοντάρει και να τις δώσει σε φιλικά μέσα ενημέρωσης», ανέφερε ο γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, με αφορμή την επικείμενη συνάντηση του Ν. Ανδρουλάκη (1η Απριλίου) με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την κατάθεση αναφοράς με αιτητικό τη διερεύνηση και ποινική αξιολόγηση των καταγγελλομένων σε δημοσιεύματα για τα ηχητικά του ΟΣΕ.
Ο κ. Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 διασαφήνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή προκύπτει καθώς «δεν λάβαμε απαντήσεις στη Βουλή».
«Και επειδή αναρωτιούνται τα στελέχη της κυβέρνησης "ποιο ήταν το κίνητρο;", τους απαντώ ότι φυσικά υπήρχε κίνητρο και ήταν η πολιτική διαχείριση μιας εθνικής τραγωδίας 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Ήταν η διαχείριση, που κατέτεινε στο αφήγημα ότι όλα ήταν αποτέλεσμα ανθρώπινου λάθους και μόνο» συμπλήρωσε ο κ. Σπυρόπουλος.
Αποδομώντας τον κυβερνητικό ισχυρισμό ότι είχε μαθευτεί πως δεν ήταν αυθεντικός ο διάλογος, συνέχισε λέγοντας πως «έναν χρόνο τώρα προχωρήσατε σε έστω μια ενέργεια για να αποκαλυφθεί ποιος μπήκε στα καταγραφικά του ΟΣΕ; Μια ενέργεια μπορείτε να επικαλεστείτε;».
«Οι διοικήσεις του ΟΣΕ ήταν "γαλάζια παιδιά" και απ’ ό,τι βλέπω στα δημοσιεύματα του «Βήματος» και της «Καθημερινής» οι συνομιλίες στάλθηκαν στα email κορυφαίων στελεχών του Οργανισμού» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για Κ. Καραμανλή

«Μετά τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του κ. Καραμανλή στη Βουλή, χθες ήρθε και η συνέντευξή του. Θα περίμενα από τα κυβερνητικά στελέχη να πάρουν αποστάσεις από αυτά που είπε», σχολίασε ο γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
«Ο κ. Καραμανλής παρά τις προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών, παρά το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, παρά το γεγονός ότι δεν έκανε νέους κανονισμούς ασφαλείας όπως επιτάσσει η ΕΕ, συνεχίζει και σήμερα ψευδόμενος και αμετανόητος να λέει ότι δεν υπήρχε κανένα προειδοποιητικό έγγραφο» υπογράμμισε ο κ. Σπυρόπουλος σχολιάζοντας την τηλεοπτική συνέντευξη του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης