Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης στο συνέδριο ΝΔ: Σταυροδρόμι για την συνέχιση της προόδου της χώρας οι ευρωεκλογές - Δεν έχουν χώρο για ένα απλό μήνυμα

Μαρινάκης στο συνέδριο ΝΔ: Σταυροδρόμι για την συνέχιση της προόδου της χώρας οι  ευρωεκλογές - Δεν έχουν χώρο για ένα απλό μήνυμα
"Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εμείς είπαμε αλήθειες όταν άλλοι έλεγαν λεφτά υπάρχουν", τόνισε ο Π. Μαρινάκης
Οι ευρωεκλογές δεν έχουν χώρο για ένα απλό μήνυμα, είναι σταυροδρόμι για την συνέχιση της προόδου της χώρας, υπογράμμισε μιλώντας στο 15ο συνέδριο της ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως οι αντίπαλοι της ΝΔ «θέλησαν να μας πείσουν ότι έχουν το μονοπώλιο της κοινωνικής και δημοκρατικής ευαισθησίας, αλλά διαψεύστηκαν πανηγυρικά» και πρόσθεσε ότι «η ΝΔ δεν εξαπάτησε τους πολίτες, όπως άλλοι που έγιναν κυβέρνηση και από το 35% επέστρεψαν στο 17%».
Κατά τον ίδιο, η ΝΔ είναι ο κόσμος της, εκείνοι που δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα αλλά μόνο έδιναν και είναι περήφανοι για τις ιδέες τους.
"Η παράταξή μας ξέρει να υποδέχεται νέα μέλη και ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες" σημείωσε και συμπλήρωσε ότι οι καινούργιοι έρχονται με σεβασμό για τις κατακτήσεις της ΝΔ.
Υπογράμμισε ότι η ΝΔ έχει ήθος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εμείς είπαμε αλήθειες όταν άλλοι έλεγαν λεφτά υπάρχουν".
Αφού σημείωσε πως υπάρχουν ακόμη πολλά που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση εφαρμόζοντας στο ακέραιο το πρόγραμμά της και ότι το έργο της έχει γερά θεμέλια, επανέλαβε ότι οι ευρωεκλογές είναι σταυροδρόμι για την συνέχιση της προόδου της ευημερίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης