Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης πριν ένα χρόνο υποσχέθηκε τηλεκπαίδευση σε 2 μαθητές της Γαύδου - Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης πριν ένα χρόνο υποσχέθηκε τηλεκπαίδευση σε 2 μαθητές της Γαύδου - Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε
"Το επίπεδο της πολιτικής στην Ελλάδα είναι χαμηλό", σχολιάζει ο Στ. Κασσελάκης
Για μη τήρηση της υπόσχεσης του Κ. Μητσοτάκη για τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδα της Γαύδου εδώ και ένα χρόνο, κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι "πριν από ένα χρόνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε δημόσια στους ακρίτες της Γαύδου ότι τα δύο γυμνασιόπαιδα του νησιού θα έχουν τηλεκπαίδευση, ώστε να μπορούν μένοντας στον τόπο τους, να λαμβάνουν από το Κράτος την εκπαίδευση που λαμβάνουν όλοι οι συνομήλικοί τους.
Επισκέφθηκα τη Γαύδο και την Έφη Γεωργακά, μητέρα του 14χρονου Νικόλα και της 13χρονης Κέλλυ, για να δω αν ο Πρωθυπουργός τήρησε την υπόσχεσή του. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε".
Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα βίντεο με τον διάλογο που είχε με τη μητέρα των δύο παιδιών, η οποία αναφέρει ότι από το κράτος τα πιαδιά δεν έχουν τίποτα και κάνουν τηλεκπαίδευση ιδιωτικά με καθηγητές, ενώ το υπουργείο Παιδείας της απάντησε ότι δεν γίνεται να ανοίξει σχολείο στη Γαύδο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σχολιάζει πως είναι συνειδητή επιλογή να ερημωθεί το νησί και πως "το επίπεδο της πολιτικής στην Ελλάδα είναι χαμηλό".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης