Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Ευτελισμός της Βουλής από Βελόπουλο - Γεωργιάδη – Θεσμική παρακμή η ομιλία Αδειλίνη στους Δελφούς

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Ευτελισμός της Βουλής από Βελόπουλο - Γεωργιάδη – Θεσμική παρακμή η ομιλία Αδειλίνη στους Δελφούς
«Εγκάλεσα τον Μητσοτάκη ότι δεν έρχεται σε ντιμπέιτ» ανέφερε ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης
Για απαράδεκτη εικόνα και παρακμή του Κοινοβουλίου κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, με αφορμή το θερμό επεισόδιο Γεωργιάδη - Βελόπουλου.
Όπως επεσήμανε, «όσα ελέχθησαν είναι άνευ προηγουμένου και για αυτό αιτούμαι την παρέμβαση του προέδρου του Νομοθετικού Σώματος Κωνσταντίνου Τασούλα».
«Ο ευτελισμός του Κοινοβουλίου πρέπει να σταματήσει εδώ» επεσήμανε ο βουλευτής.
Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Αδειλίνη, από το βήμα του φόρουμ των Δελφών για τα Τέμπη, σημείωσε: «Η συμμετοχή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου σε φόρουμ, από του βήματος του οποίου αντιδίκησε με συγγενείς των θυμάτων για υπόθεση που πλέον είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, είναι θεσμική παρακμή.
Ρόλος της είναι να προσπαθήσει να αποκαταστήσει την εικόνα της Δικαιοσύνης στους πολίτες μέσα από την επιτάχυνση των διαδικασιών».
Τέλος, ο κ. Κατρίνης εγκάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:
«Εγκάλεσα τον Μητσοτάκη ότι δεν έρχεται σε ντιμπέιτ, όπως δεν έρχεται στη Βουλή, όπως δεν ήρθε στη συζήτηση για την εξεταστική, όταν ο ίδιος έδωσε χαρακτηριστικά προσωπικής ψήφους στις ευρωεκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης