Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου: «Είσαι υποκρίτρια και κακιά γυναίκα - 3% πήρατε με καρδούλες»

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου: «Είσαι υποκρίτρια και κακιά γυναίκα - 3% πήρατε με καρδούλες»
Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι αναίσθητοι και αδιάφοροι για την ανθρώπινή ζωή, κατηγορώντας τον υπουργό Υγείας για θράσος και αποδίδοντας ποινικές ευθύνες στην κυβέρνηση τόσο για τις γυναικοκτονίες όσο και για το δυστύχημα των Τεμπών
Κόκκινο χτύπησε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή με αφορμή αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους, του Άδωνι Γεωργιάδη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.
Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι αναίσθητοι και αδιάφοροι για την ανθρώπινή ζωή, κατηγορώντας τον υπουργό Υγείας για θράσος και αποδίδοντας ποινικές ευθύνες στην κυβέρνηση τόσο για τις γυναικοκτονίες όσο και για το δυστύχημα των Τεμπών.
Αυτές οι αναφορές εξόργισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντάς την υποκρίτρια, καθώς όπως ισχυρίστηκε, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που τώρα εμφανίζεται ως υπερασπιστής των θυμάτων γυναικοκτονίς, ενώ πριν από μερικά χρόνια ήταν συνήγορος βιαστή 4 τουριστριών.
«Εσείς είστε υπερασπίστρια των θυμάτων; Τέσσερις τουρίστριες που έπεσαν θύματα βιασμού το 2006, σύρονται ακόμα στα δικαστήρια κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στις καθυστερήσεις που ορθώνει η συνήγορος υπεράσπισης του θύτη, η κ. Κωνσταντοπούλου, παίρνοντας 6 αναβολές», τόνισε ο υπουργός Υγείας, λέγοντας πως για αυτή την υπόθεση υπήρχαν αντιδράσεις ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν ακόμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν μέλος του.

«3% πήρατε με καρδούλες.. Δεν έχετε γίνει Πάπας της Ρώμης μια βουλευτής είστε»

«Είστε κανονικός υποκριτής που βρήκατε τώρα τη νέα ιστορία να σας φέρει ψήφους τα Τέμπη. Ταυτίζεστε με τους γονείς, τόσο καλά ζείτε το ρόλο που πιστεύετε ότι μπορεί να νιώσετε τον πόνο σας και δεν ντρέπεστε;», διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης ενώ συνέχισε την επίθεση λέγοντας πως «3% πήρατε με καρδούλες.. Δεν έχετε γίνει Πάπας της Ρώμης μια βουλευτής είστε».
«Είστε η πηγή του μπούλιγκ», συνέχισε απευθυνόμενος στην Ζωή Κωσταντοπούλου κατηγορώντας την ότι εξαιτίας της το 2015 η χώρα θα έβγαινε εκτός ευρώ, καθώς η κ Κωσταντοπούλου ως Προεδρος της Βουλής επεδίωκε να μην περάσει η συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο.« Η μεγαλύτερη υποκριτής του κοινοβουλίου υπερασπιζόταν τον Κασιδιάρη μέσα στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ και μας έλεγε δεν μπορεί να ξεκινήσει η συνεδρίαση αν δεν έρθουν οι φυλακισθέντες της ΧΑ και τώρα μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας με καρδούλες» είπε ο κ Γεωργιάδης.
«Είστε τοξική και κακιά γυναίκα και κυρίως υποκριτής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην αφήνει αναπάντητη την επίθεση και να κατηγορεί τον υπουργό Υγείας για γκεμπελικές μεθόδους, λέγοντας ότι αναπαράγει το πρότυπο του «ματσο άνδρα» που απευθύνεται με ύβρις και προσπαθεί να αποδομήσει μια γυναικά.

«Είμαι μια κακιά γυναίκα γιατί σας φέρνει σε δύσκολη θέση»

«Έχετε σοβαρό πρόβλημα με το σεβασμό του άλλου προσώπου και το σεβασμό των γυναικών και είστε υπεύθυνοι για το πρότυπο του άντρα που συγκροτείται και λέει σε μια γυναίκα ότι είναι μια κακιά γυναίκα. Είμαι μια κακιά γυναίκα γιατί σας φέρνει σε δύσκολη θέση», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αναρωτήθηκε αν «αυτός είναι ένας ευπρεπής λόγο υπουργού προς τον οποιονδήποτε».
Για το ρόλο της ως συνηγόρου πριν απο 10 χρόνια είπε ότι υπερασπίστηκε έναν άνθρωπο που είχε συγκεκριμένες κατηγορίες, ενώ σημείωσε ότι όσα είπε ο κ Γεωργιάδης έχουν διαψευστεί. Ο υπουργός Υγείας επανήλθε, λέγοντάς της κ. Κωνσταντοπούλου: «Είχατε να πείτε πολλά αλλά ότι υπερασπιστήκατε έναν βιαστή δεν είπατε τίποτα. Οι αναφορές μου δεν είχαν να κάνουν με το ότι είστε γυναίκα, αλλά με το ποια είστε. Κάποιος που υπερασπίζεται με τόσο πάθος έναν βιαστή δεν είναι καλός άνθρωπος. Απαντήστε μου αν είναι αληθές ότι ήσασταν συνήγορος ενός βιαστή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης