Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για Βελόπουλο: Είναι πολιτικά και ποινικά υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στις εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα

Γεωργιάδης για Βελόπουλο: Είναι πολιτικά και ποινικά υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στις εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε εκ νέου τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς όπως είπε «έσπευσε να δώσει άφεση αμαρτιών στον βουλευτή του»
Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Βελόπουλου -με αφορμή την προτροπή του προς τους βουλευτές που υπερψήφισαν τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών να μην πάνε στην Εκκλησία τη Μεγάλη Εβδομάδα- άσκησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Καθιστώ τον Κυριάκο Βελόπουλο πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί στις εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα», είπε ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε ότι με τις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προέτρεψε πολίτες σε βία εναντίον όσων ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Μάλιστα, ο υπουργός, χαρακτήρισε «αμαρτία» τη στάση Βελόπουλου, καθώς όπως ισχυρίστηκε, «εργαλειοποιεί τη Μεγάλη Εβδομάδα, την ιερότερη περίοδο για τους Ορθοδόξους για πολιτικό του όφελος». «Είναι αμαρτία και θα πρέπει να πάει να εξομολογηθεί για αυτό», είπε ακόμα ο υπουργός.

Το επεισόδιο ξυλοδαρμού στη Βουλή

Κατόπιν, μιλώντας στον Σκάι και αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε εκ νέου τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς όπως είπε «έσπευσε να δώσει άφεση αμαρτιών στον βουλευτή του».
Στην περίπτωση όμως που ο Βασίλης Γραμμένος έβρισε την οικογένεια και τη μάνα του Κωνσταντίνου Φλώρου, τότε και αυτό είναι ανεπίτρεπτο: «Αδιανόητο ο πρόεδρος ενός κόμματος να μην τιμωρήσει κάποιον ο οποίος έβρισε τη μάνα κάποιου άλλου». Πρόκειται για μία «ντροπιαστική εικόνα«, είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Οι συμπολίτες μου που ψήφισαν αυτούς τους ανθρώπους, θα πρέπει να δουν την εικόνα και να αναρωτηθούν αν πιστεύουν πως η ψήφος τους έπιασε τόπο». «Στην κάλπη δεν στέλνουμε μηνύματα, δεν κάνουμε την πλάκα μας, δεν βγάζουμε το άχτι μας γιατί ό,τι κάνουμε στην κάλπη, μάς γυρνάει στις ζωές μας», είπε ο υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης