Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή - Όρος να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή - Όρος να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης, αρνούμενος ωστόσο ότι γρονθοκόπησε τον κ. Γραμμένο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο νυν ανεξάρτητος και πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας του επέβαλαν τον όρο να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης, αρνούμενος ωστόσο ότι γρονθοκόπησε τον κ. Γραμμένο.
Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.

"Ως γιος έπραξα το σωστό, ως βουλευτής λάθος"

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Φλώρος σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, μετά την απόφαση της ανακρίτριας, είπε ότι ως γιος έκανε το σωστό αλλά ως βουλευτής λάθος.
"Μία δήλωση έχω να κάνω μόνο. Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος και από το συναίσθημα, θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Επειδή όμως φέρω και μία πολύ σημαντική ιδιότητα, αυτή του Έλληνα βουλευτή, έπραξα απολύτως λάθος. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή και για τους χώρους του Κοινοβουλίου και δεν αποτελεί και παράδειγμα για Έλληνα βουλευτή" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τo περιστατικό έγινε χθες ενόσω στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου. Ο κατηγορούμενος πριν επιτεθεί, είχε έντονο διάλογο με τον κ. Γραμμένο εντός της αίθουσας. Όταν βρέθηκαν και οι δύο εκτός της αίθουσας, ο κ. Φλώρος επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης