Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τριήμερη περιοδεία Στέφανου Κασσελάκη (ΣΥΡΙΖΑ) στην Ήπειρο

Τριήμερη περιοδεία Στέφανου Κασσελάκη (ΣΥΡΙΖΑ) στην Ήπειρο
Αύριο 7/5 θα επισκεφθεί την Θεσπρωτία και την Πρέβεζα
Σχετικά Άρθρα
Τριήμερη περιοδεία στους νομούς της Ηπείρου ξεκινά από αύριο 7/5 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Αύριο, Τρίτη (7/5) θα επισκεφθεί την Θεσπρωτία και την Πρέβεζα.
Την Τετάρτη (8/5) την Άρτα και τα Ιωάννινα, στα οποία και θα παραμείνει την Πέμπτη (9/5) συνεχίζοντας τις επαφές του.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στο νησί των Φαιάκων τις ημέρες του Πάσχα και επισκέφθηκε το γειτονικό νησί των Παξών.
Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες, τουριστικούς παράγοντες, παράγοντες της διοίκησης, αλλά και με αρκετούς κατοίκους. Βρέθηκε αρχικά στην πρωτεύουσα του νησιού, όπου συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας Αναστάσεως, μία τελετή που παραδοσιακά γίνεται τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετέβη στην Πλάκα, όπου άκουσε από τους ανθρώπους των Παξών για τα προβλήματα που έχει το μικρό νησί, τα οποία αφορούν τις υποδομές, τα συστήματα οδοποιίας και με ζητήματα σύνδεσης τόσο με την Κέρκυρα όσο και με την ηπειρωτική ακτή.
Ειδικότερα, οι κάτοικοι ανέφεραν ότι τον χειμώνα τα δρομολόγια τα οποία γίνονται είναι πλέον λιγοστά, δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους και το νησί παραμένει ακόμα και για μέρες αποκλεισμένο.
Οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρθηκαν στο ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει ένα υποκατάστημα τράπεζας στο νησί, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εμπορική δραστηριότητα, καθώς επίσης και ζητήματα συνδέονται με την ανάπτυξη των Παξών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης