Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Θα είναι δύσκολη η αντιπυρική περίοδος - Τι δείχνει η χθεσινή πυρκαγιά τη Ρόδο

Κικίλιας: Θα είναι δύσκολη η αντιπυρική περίοδος - Τι δείχνει η χθεσινή πυρκαγιά τη Ρόδο
Η ανάρτηση του Β. Κικίλια
«Η μάχη χτες τη νύχτα στα δυο μέτωπα της επικίνδυνης πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Ρόδο, κερδήθηκε χάρη στους διοικητές, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές τους αυτοδιοικητικούς και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του νησιού», τονίζει σε ανάρτηση του στο "X" ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας, ο οποίος μιλά για δύσκολη αντιπυρική περίοδο.
Ο κ. Κικίλιας, με αφορμή την πυρκαγιά στην περιοχή Αίθωνας Ρόδου, αφούεκφράζει τις ευχαριστίες του «για την εξαιρετική, πρότυπη» διαχείριση της πυρκαγιάς, υπογραμμίζιε πως «σε αυτό το μοντέλο θα πρέπει να κινηθούμε όλη την αντιπυρική περίοδο που θα είναι δύσκολη».
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο Κικίλιας:
«Η μάχη χτες τη νύχτα στα δυο μέτωπα της επικίνδυνης πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Ρόδο, κερδήθηκε χάρη στους διοικητές, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές τους αυτοδιοικητικούς και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του νησιού.
Ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη, σε δύσβατο σημείο και κατάφεραν το ένα μέτωπο προς Αρχάγγελο να ελεγχθεί σε δύο ώρες, ενώ σε τρεις ώρες οριοθετήθηκε και το άλλο στην περιοχή του Αίθωνα.
Τους ευχαριστώ όλους θερμά για την εξαιρετική, πρότυπη θα έλεγα διαχείριση της πυρκαγιάς. Σε αυτό το μοντέλο θα πρέπει να κινηθούμε όλη την αντιπυρική περίοδο που θα είναι δύσκολη»
kkl.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης