Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κλιματική κρίση είναι εδώ - Πρόληψη, ενίσχυσης της ετοιμότητας και ταχεία ανταπόκρισης στις φυσικές καταστροφές

Κικίλιας: Η κλιματική κρίση είναι εδώ - Πρόληψη, ενίσχυσης της ετοιμότητας και ταχεία ανταπόκρισης στις φυσικές καταστροφές
Η ανάρτηση του Β. Κικίλια για την κλιματική κρίση
Σχετικά Άρθρα

"Μόνο μέσω της πρόληψης, της ενίσχυσης της ετοιμότητας και της ταχείας ανταπόκρισης μας στις φυσικές καταστροφές, μπορούμε να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και το περιβάλλον μας", υπογραμμίζει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίαας, Β. Κικίλιας, με αφορμή τις πρόσφατες πλημμύρες στη Βραζιλία και τις πυρκαγιές στον Καναδά.
Ο κ. Κικίλιας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ τονίζει ότι "η κλιματική κρίση είναι εδώ και δεν αναγνωρίζει σύνορα. Οι πρόσφατες πλημμύρες στη Βραζιλία που άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 136 νεκρούς και οι πυρκαγιές στον Καναδά που υποχρέωσαν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αποτελούν μια τραγική υπενθύμιση της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε".
Αφού κάνει λόγο για καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής κρίσης, αναφέρει ότι "μόνο μέσω της πρόληψης, της ενίσχυσης της ετοιμότητας και της ταχείας ανταπόκρισης μας στις φυσικές καταστροφές, μπορούμε να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και το περιβάλλον μας".

κκλ.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης