Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για Conference League: O Ολυμπιακός έχει το momentum - Θυμίζει την εθνική Ελλάδος το 2004

Μητσοτάκης για Conference League: O Ολυμπιακός έχει το momentum - Θυμίζει την εθνική Ελλάδος το 2004
Αποκάλυψε ότι μικρός είχε κάνει κοπάνα για να δει τον Νίκο Γκάλη
Σχετικά Άρθρα
Στα καυτά θέματα του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο SPORT 24.
Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε για την οπαδική βία, ξεκαθαρίζοντας ότι οι συμμορίες δεν έχουν θέση στα γήπεδα, ενώ δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League αλλά και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μικρός είχε κάνει κοπάνα για να δει τον Νίκο Γκάλη, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέρθηκε στους ήρωες της παιδικής του ηλικίας, το πολιτικό μέλλον του αλλά και το ποσοστό με το οποίο θα είναι ικανοποιημένος στις Ευρωεκλογές.
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τον στόχο που βάζει η Νέα Δημοκρατία για το ποσοστό της στις Ευρωεκλογές, αποκάλυψε το αν έχει γίνει ποτέ “ροντέο” ένα υπουργικό και αναφέρθηκε και στο πότε είναι καλό ένας πολιτικός να αποχωρεί από την πολιτική, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα, ωστόσο υπάρχει ζωή και μετά την πολιτική. Ερωτηθείς για τον πήχη που βάζει η ΝΔ στις Ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θέλει να φτάσει ή να ξεπεράσει το 33% των προηγούμενων ευρωεκλογών. «Θέλουμε να φτάσουμε ή και να ξεπεράσουμε το 33%. Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σεμνότητα την εκλογική διαδικασία. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε γιατί αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές και γιατί η Ευρώπη παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στις ζωές μας. Το ξεχνάμε μερικές φορές, αλλά είναι παντού η Ευρώπη. Και γιατί έχει σημασία την επόμενη μέρα η Νέα Δημοκρατία να είναι δυνατή στην Ευρώπη γιατί μπορεί να φέρει πολλά πράγματα πίσω στην πατρίδα. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να διαπραγματευόμαστε προς όφελος της χώρας στην Ευρώπη», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Ερωτηθείς για το πότε είναι σωστό να αποχωρεί ένας πολιτικός, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αυτό είναι κάτι που κυρίως το επιλέγουν οι πολίτες και είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουν και οι μεγάλοι αθλητές. «Ο πολιτικός μπορεί να επιλέξει πότε θα φύγει ο ίδιος, αλλά κατά κανόνα το επιλέγουν οι πολίτες. Δυο τρόποι υπάρχουν να φύγεις ή να το επιλέξεις εσύ ή να το επιλέξουν οι πολίτες. Επειδή ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει, αυτός έχει και τον πρώτο λόγο. Πιστεύω ότι υπάρχουν ουκ ολίγα παραδείγματα πολιτικών που παρέμειναν στην πολιτική πιο πολύ από ό,τι τελικά θα έπρεπε. Εγώ δεν ξέρω για πόσο θα είμαι στην πολιτική, δεν έχω καμιά πρόθεση να αποσυρθώ σύντομα, αλλά ξέρω ότι θα έχω και μια ζωή μετά την πολιτική καλά να είμαστε. Θα υπάρχουν και πράγματα που θα μπορώ να κάνω έξω από την πολιτική και θα μου δώσουν μεγάλη χαρά. Δεν νομίζω ότι η επαγγελματική μου ζωή τελειώνει με την πολιτική. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι αθλητές. Το χειροκρότημα είναι πολύ εθιστικό, αλλά πρέπει να ξέρουν όλοι ότι είναι προσωρινό. Καλό είναι να έχουμε μια αίσθηση ότι αυτά που ζούμε δεν είναι για πάντα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης