Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου από Θεσσαλία: Ζητάμε λογιστικό έλεγχο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος από την Περιφέρεια

Κωνσταντοπούλου από Θεσσαλία: Ζητάμε λογιστικό έλεγχο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος από την Περιφέρεια
«Η κυβέρνηση που παριστάνει πως δεν μπορεί να βρει κονδύλια για τη Θεσσαλία, διασπαθίζει χρήματα του ελληνικού δημοσίου και των ευρωπαικών ταμείων» τονίζει η κ. Κωνσταντοπούλου
Σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, περπάτησε το απόγευμα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνομίλησε με πολίτες που έσπευσαν να της σφίξουν το χέρι.
Σε δηλώσεις της η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ¨η κυβέρνηση που παριστάνει πως δεν μπορεί να βρει κονδύλια για τη Θεσσαλία, για τους αγρότες , για τον απλό κόσμο, διασπαθίζει χρήματα του ελληνικού δημοσίου και των ευρωπαικών ταμείων,τα οποία ΄δεν έχει ελεγχθεί που και σε ποιούς πηγαίνουν. Ζητήσαμε να γίνει λογιστικός έλεγχος για τις δαπάνες που έχουν πραγματοποιηθει, τις δαπάνες του Ταμειου Ανάκαμψης , του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων , τις συνολικές δαπάνες των τελευταίων ετών, και δεν λάβαμε απάντηση”. Μίλησε επίσης για σκάνδαλο, καθώς όπως είπε ” το μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών έγινε με κονδύλια του δημοσίου που εμφανίστηκαν ως δαπάνη για αναπτυξιακό έργο”.
Η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε με έμφαση πως η Πλευση Ελευθερίας μάχεται για τη Δικαιοσύνη και αντιμάχεται τη συγκάλυψη, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη και εξέφρασε την ικανοποίηση της που “Διεθνείς Θεσμοί της Δικαιοσύνης, κινητοποιούνται εκεί όπου πολλοί θεσμοί της εσωτερικής δικαιοσύνης αδρανούν”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης