Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Τεμπών: Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μαγαζάκι του Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Τεμπών: Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μαγαζάκι του Μητσοτάκη
«Ο φόβος του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων τον οδηγεί σε πρωτοφανείς αθλιότητες»
Σχετικά Άρθρα
Έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στην δημόσια τηλεόραση για την παρουσίαση της συνέντευξης των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, ασκεί με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταγγέλοντας πως «ούτε ένα δευτερόλεπτο αφιέρωσε το κεντρικό απογευματινό δελτίο της ΕΡΤ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων ‘Τέμπη 2023', και είχε ως θέμα ‘Το αίτημα 1.500.000 πολιτών για την τροποποίηση της ποινικής ευθύνης Υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας».
«Ο φόβος του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και την ελληνική κοινωνία συνολικά, που ζητά δικαιοσύνη για τα Τέμπη, τον οδηγεί σε πρωτοφανείς αθλιότητες, οι οποίες υπονομεύουν την ίδια τη Δημοκρατία», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ καταλήγει:
«Η Δημόσια Τηλεόραση, ωστόσο, δεν είναι μαγαζάκι ούτε του κ. Μητσοτάκη, ούτε του κ. Ζούλα, ούτε και κανενός άλλου. Το σιωπητήριο που θέλει να επιβάλει η ΝΔ προεκλογικά δεν θα επιτρέψουμε να περάσει. Το μήνυμα του Συλλόγου θα φτάσει στην ελληνική κοινωνία, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του.
Και, βεβαίως, η αγωνία και ο αγώνας τους για δικαίωση δεν πρόκειται, ούτε να μπαζωθεί, ούτε και να αρχειοθετηθεί από το βαθύ κράτος του κ. Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης