Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φουλ επίθεση Μεϊμαράκη σε Κασσελάκη: Δεν με ξαφνιάζει – Επιβεβαιώνεται η απελπισία του για τον ολισθηρό του κατήφορο

Φουλ επίθεση Μεϊμαράκη σε Κασσελάκη: Δεν με ξαφνιάζει – Επιβεβαιώνεται η απελπισία του για τον ολισθηρό του κατήφορο
«Ο κ. Κασσελάκης πάνω στον βηματισμό που έχει χαράξει, της ελαφρότητας, του λαιφστάιλ ψάχνει σωσίβιο», τονίζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, με την εξής ανακοίνωση:
«Τρεις μέρες πριν την κάλπη, ο κ. Κασσελάκης πάνω στον βηματισμό που έχει χαράξει, της ελαφρότητας, του λαιφστάιλ και της αδυναμίας του να διαμορφώσει μια πειστική πολιτική πρόταση ψάχνει σωσίβιο.
Θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη, όχι ασύνδετα αποσπάσματα αυτής και να την έχει αξιολογήσει, όπως και όλες τις συνεντεύξεις που έχω δώσει το τελευταίο διάστημα, στις οποίες αναφέρομαι στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες αιτίες της ακρίβειας, που αντιμετωπίζει επιτυχώς η Κυβέρνηση με μια σειρά δράσεων και μέτρων, με αποκορύφωμα την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Διότι ο διάλογος έχει κανόνες και διάρκεια.
Δεν με ξαφνιάζει λοιπόν η επιλεκτική προτίμησή του, αντίθετα μου επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθηρή καθοδική του πορεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης