Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Δημάδης: Σε αυτή την εταιρεία που απέκρυπτε ο Κασσελάκης ανήκει το σπίτι στις ΗΠΑ - Μπακαλόχαρτο το πόθεν έσχες του

Θ. Δημάδης: Σε αυτή την εταιρεία που απέκρυπτε ο Κασσελάκης ανήκει το σπίτι στις ΗΠΑ - Μπακαλόχαρτο το πόθεν έσχες του
Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Δημάδη «το σπίτι έχει έναν και μόνο ιδιοκτήτη, που είναι η εταιρεία WHIMSY WOODS LLC, την οποία απέκρυπτε ο κ. Κασσελάκης και δεν ανέφερε πουθενά στο ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ως πόθεν έσχες»

Αμερικανικά δημόσια έγγραφα τα οποία φέρονται να δείχνουν ότι το σπίτι στη Νέα Υόρκη ανήκει σε εταιρεία που φέρεται να απέκρυψε ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσιεύει ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης.
Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Δημάδη «το σπίτι έχει έναν και μόνο ιδιοκτήτη, που είναι η εταιρεία WHIMSY WOODS LLC, την οποία απέκρυπτε ο κ. Κασσελάκης και δεν ανέφερε πουθενά στο ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ως πόθεν έσχες».

Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Και επειδή τα συνεχιζόμενα ήξεις-αφήξεις και είπα-ξείπα του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν την κοινή λογική, και ο εκφοβισμός και οι απειλές τους αποτελούν ευθεία προσβολή της υποχρέωσης λογοδοσίας και παραβίαση της ελευθερίας του λόγου, οι πολίτες στην Ελλάδα μπορούν από σήμερα να έχουν πρόσβαση και στο τρίτο πακέτο δημοσίων κρατικών εγγράφων από το σύστημα των ΗΠΑ. 
Τα ίδια δημόσια αμερικανικά έγγραφα δηλώνουν ότι αυτή τη δεδομένη στιγμή, κατά την οποία ανακτήθηκαν τα έγγραφα όπως παρουσιάζονται δηλώμενα στο σύστημα των ΗΠΑ, το σπίτι έχει έναν και μόνο ιδιοκτήτη, που είναι η εταιρεία WHIMSY WOODS LLC, την οποία απέκρυπτε ο κ. Κασσελάκης και δεν ανέφερε πουθενά στο ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ως πόθεν έσχες.
Μέχρι προχθές ο κ. Κασσελάκης έκανε σόου σε δημόσιες πλατείες στην Ελλάδα, λες και η χώρα είναι κάποια μπανανία όπου νομίζει ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς να ελέγχει κανείς. Έχει άλλα έγγραφα ο κ. Κασσελάκης που διαψεύδουν τα δημοσίως προσβάσιμα έγγραφα από το σύστημα των ΗΠΑ; Αν ναι, να τα εμφανίσει. Αν όχι, τουλάχιστον να μην βγαίνει στα μέσα στην Ελλάδα να λέει ασυναρτησίες και να χάνει τα λόγια του.
Τα νέα επιπλέον έγγραφα από το δημόσιο σύστημα των ΗΠΑ είναι εδώ:

odskasselakispublicrecords.tiiny.site

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης