Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Τα άκρως συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν πήραν το μάθημα του 2015 και συνεχίζουν με... τόνους λάσπης

Ευρωεκλογές 2024: Τα άκρως συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν πήραν το μάθημα του 2015 και συνεχίζουν με... τόνους λάσπης
Ένα σύντομο σχόλιο ενόψει ευρωεκλογών...
Δεν έχω σκοπό να ψηφίσω Στέφανο Κασσελάκη, ούτε στις ευρωεκλογές ούτε στις εθνικές εκλογές -αν ο πλανήτης έχει γλιτώσει το πυρηνικό ολοκαύτωμα μέχρι τότε.
Φαίνεται συμπεθέστατος ως άνθρωπος, αληθινός, ωστόσο δεν πείθει καθόλου ως πολιτικός.
Αν υπήρχε όμως μισή περίπτωση να ψηφίσει κάποιος τον ΣΥΡΙΖΑ του Σ. Κασσελάκη σε εκλογική αναμέτρηση, σίγουρα θα οφειλόταν στον βρώμικο πόλεμο που του κάνει το βαθύ κράτος. Αυτό το κράτος που εκφράζεται από μέσα ενημέρωσης «αδερφικά» με την εξουσία, την οποία δεν κριτικάρουν. Αντ' αυτού, ρίχνουν τόνους λάσπης σε όποιον δεν είναι αρεστός, κάνουν εξονυχιστικούς «ελέγχους» σε αντιπάλους της ΝΔ, αλλά ξεχνούν φλέγοντα ζητήματα, όπως το έγκλημα των Τεμπών, ο πληθωρισμός-απληστία των πολυεθνικών και άλλα πολλά.
Αυτά τα σιχαμερά μέσα ενημέρωσης που κάνουν πλύση εγκεφάλου με περίσσιο θράσος στους πολίτες της χώρας, ενώ ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια 2-3 γνωστά σε όλους, μετά τη λίστα Πέτσα... πολλαπλασιάστηκαν στο βούρκο τους.
Αυτά τα μέσα ενημέρωσης, δεν έβαλαν μυαλό το 2015 και ακόμη δεν κατάλαβαν τί ακριβώς έγινε τότε: ο κύριος λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ συνέτριψε τότε τη ΝΔ χωρίς ουσιαστικά να έχει πλάνο, ήταν η προπαγάνδα του συστήματος που είχε στήσει τότε η ΝΔ και γύρισε μπούμερανγκ.
Μέσα στην αλαζονεία του 41% και της διαφαινόμενης 8ετίας στην εξουσία, οι έμπειροι της πολιτικής και οι προπαγανδιστές τους, ξεχνούν πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και να τιμωρηθούν στην κάλπη.

Κ.Τ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης