Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόκκαλης: Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι η ψήφος στον ΚΟΣΜΟ

Κόκκαλης: Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι η ψήφος στον ΚΟΣΜΟ
Ζητούμενο για τον Πέτρο Κόκκαλη «το να δημιουργηθεί ο χώρος για ένα πράσινο, επαρκές, ανιδιοτελές και βασισμένο στα πραγματικά δεδομένα Πράσινο κόμμα»
Εκκληση στην υπεθυνότητα των πολιτών που θα ψηφίσουν την Κυριακή, απηύθυνε ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, τονίζοντας ότι πρέπει να ψηφίσουν τον ΚΟΣΜΟ γιατί «είναι μια πολιτική δύναμη που αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος και πιστεύει στη μείωση των ανισοτήτων.»
Εκφράζει την πεποίθηση ότι η ψήφος στον ΚΟΣΜΟ θα είναι «η πιο χρήσιμη ψήφος με το πιο κρίσιμο αποτέλεσμα», γιατί η είσοδός του στην Ευρωβουλή θα επιτρέψει να συμμετάσχει η Ελλάδα στη μεγάλη συζήτηση που γίνεται στην Ευρώπη μαζί με τη μεγάλη οικογένεια των Πρασίνων, για την κλιματική κρίση και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κόκκαλη:

«Όλοι και όλες έχουμε ευθύνες, εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Δεν είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, παρότι κι αυτή είναι πολύ σοβαρή. Είναι ζήτημα πολιτικής συμμετοχής, προκειμένου να έχουμε πολιτικές δυνάμεις που αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος και που μειώνουν τις ανισότητες. Μία τέτοια δύναμη είναι ο ΚΟΣΜΟΣ που έχει την επίσημη στήριξη των Ευρωπαίων Πρασίνων.
Σαφώς θα εκφραστεί, και πολύ σωστά, ένα μεγάλο μήνυμα δυσαρέσκειας προς την Κυβέρνηση, αλλά από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι αν λάβει 13-14% το ΠΑΣΟΚ, 14-15% ο ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ. Το να δημιουργηθεί ο χώρος για ένα πράσινο, επαρκές, ανιδιοτελές και βασισμένο στα πραγματικά δεδομένα Πράσινο κόμμα, και να φέρει στην Ελλάδα αυτή την τεράστια και στιβαρή συζήτηση που γίνεται σε όλη την Ευρώπη, μαζί με μια πολιτική οικογένεια που συγκυβερνά σε 7 χώρες και διοικεί πάνω από 500 δήμους και περιφέρειες, μία πολιτική οικογένεια που χθες, μαζί με τους σοσιαλιστές, κέρδισε την άκρα δεξιά στην Ολλανδία, νομίζω ότι είναι η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές και το πιο κρίσιμο αποτέλεσμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης