Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 - Στα Ιωάννινα ψήφισε ο Τασούλας: Να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδος

Ευρωεκλογές 2024 -  Στα Ιωάννινα ψήφισε ο Τασούλας: Να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδος
"H Ελλάδα διεκδικεί μέσα σ’ αυτήν ακριβώς την Ευρώπη, που επιδιώκει το νέο ηγετικό της ρόλο παγκόσμια, τη δική της ενισχυμένη θέση στην οικονομία, στην αγροτική παραγωγή, στην προστασία των συνόρων της", τόνισε ο Κ. Τασούλας
Στο 2ο Λύκειο Ιωαννίνων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Κώστας Τασούλας.
Αφού ψήφισε, ο κ. Τασούλας σε δήλωσή του ανέφερε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση, κράτος μέλος της οποίας είμαστε εδώ και 43 χρόνια, δείχνει να αντιλαμβάνεται πως ήλθε η ώρα της στρατηγικής της αυτονομίας σε θέματα οικονομικής και αμυντικής ισχύος. Και η χώρα μας η Ελλάδα διεκδικεί μέσα σ’ αυτήν ακριβώς την Ευρώπη, που επιδιώκει το νέο ηγετικό της ρόλο παγκόσμια, τη δική της ενισχυμένη θέση στην οικονομία, στην αγροτική παραγωγή, στην προστασία των συνόρων της».
«Μετέχουμε συνεπώς στις Ευρωεκλογές που φαίνεται να είναι οι κρισιμότερες στην ευρωπαϊκή ιστορία, για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδος στην πενταετία της ευρωπαϊκής αφύπνισης που έρχεται», κατέληξε ο κ. Τασούλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης