Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βαρκελώνη η Κεφαλογιάννη έως 11/6 - Διμερείς συναντήσεις και ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας

Στη Βαρκελώνη η Κεφαλογιάννη έως 11/6 - Διμερείς συναντήσεις και ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας
Στη Βαρκελώνη αναμένεται να ανανεωθεί το Μνημόνιο Συνεργασίας για το Κέντρο Έρευνας και Παρακολούθησης Παράκτιου και Θαλάσσιου Τουρισμού στη Μεσόγειο
Για τη Βαρκελώνη αναχώρησε η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας που θα πάρει μέρος στις 10 και 11 Ιουνίου στην 121η Σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνή Οργανισμού «Τουρισμός των Ηνωμένων Εθνών» (UN Tourism).
Η Ελλάδα επανεξελέγη το περασμένο έτος και συμμετέχει στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, ως μέλος, για την περίοδο 2023-2025.
Η κα Κεφαλογιάννη στο περιθώριο της Συνόδου θα έχει διμερείς επαφές με ομολόγους της. αλλά και στελέχη τουριστικών οργανισμών.
Ακόμη, στη Βαρκελώνη αναμένεται να ανανεωθεί το Μνημόνιο Συνεργασίας για το Κέντρο Έρευνας και Παρακολούθησης Παράκτιου και Θαλάσσιου Τουρισμού στη Μεσόγειο.
Πρόκειται για φορέα που θεσμοθετήθηκε από την χώρα μας με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και στόχο τη μέτρηση και παρακολούθηση των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων του παράκτιου και θαλάσσιου τουρισμού στη Μεσόγειο.
Ήδη, 12 χώρες της Μεσογείου έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν, ενώ αρκετές ακόμα, στηρίζουν την πρωτοβουλία και επιθυμούν να συμμετάσχουν υπό το καθεστώς του παρατηρητή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης