Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για ευρωεκλογές: Δεν πήγαμε καλά - Μας κόστισε πολιτικά το ν/σ για την ισότητα στον γάμο

Γεωργιάδης για ευρωεκλογές: Δεν πήγαμε καλά - Μας κόστισε πολιτικά το ν/σ για την ισότητα στον γάμο
«Αλίμονο αν εν ενεργεία υπουργός είχε προνομιακή πληροφόρηση περί ανασχηματισμού. Κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα», ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης
«Δεν πήγαμε καλά» στις ευρωεκλογές, "κόστισε" στη ΝΔ το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές 2023.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ας πούμε ότι "μας κόστισε". Δώσαμε την εντύπωση – μια εντύπωση η οποία δεν ήταν απαραίτητα σωστή, τη δώσαμε όμως– ότι δεν σεβαστήκαμε τις ανησυχίες του κόσμου σε ένα ταυτοτικό ζήτημα. Τώρα πάμε παρακάτω, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να κάνουμε πράξη την πρόθεσή μας να λάβουμε υπόψη το μήνυμα το οποίο μας απηύθυνε ο κόσμος».
Σε ερώτηση για τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο υπουργός παραδέχτηκε ότι κατέγραψε μια μεγάλη επιτυχία.

Περί ανασχηματισμού και καύσωνα

Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια περί  ανασχηματισμού, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «αλίμονο αν εν ενεργεία υπουργός είχε προνομιακή πληροφόρηση περί ανασχηματισμού. Κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα».
Πρόσθεσε ότι «μέχρι νεοτέρας, συνεχίζω το έργο μου στο Υπουργείο Υγείας, το οποίο είναι βαρύ και δύσκολο και σε λίγο π.χ., έχω έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα. Ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα, το οποίο δεν πρέπει να το υποτιμούμε διαότι μπορεί να θέσει ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο. Αντιθέτως πρέπει να μειώσουμε στο ελάχιστο απαραίτητο τις μετακινήσεις και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης