Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκρηκτική πρόταση από την Ελληνική Λύση: Ευνουχισμός και ισόβια για όλους τους παιδοβιαστές

Εκρηκτική πρόταση από την Ελληνική Λύση: Ευνουχισμός και ισόβια για όλους τους παιδοβιαστές

Με αφορμή τον παιδεραστή, βιαστή και φονιά στον Πύργο

Σχετικά Άρθρα

Μία ημέρα μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές και η Ελληνική Λύση επανέρχεται στα… ελληνικά δρώμενα, με μία εκρηκτική ανακοίνωση για τους παιδοβιαστές, σχετικά με το άγριο έγκλημα και τη δολοφονία του 11χρονου κοριτσιού στον Πύργο.
Ζητεί μάλιστα και ευνουχισμό με ισόβια για τους παιδεραστές.

Στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση τονίζει:

«Η νέα θηριωδία σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού που δολοφονήθηκε αφού μαρτύρησε στα χέρια ενός ανώμαλου κτήνους, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για «παρανοήσεις».
Ειδικά από τη στιγμή που το φερόμενο κτήνος, είχε απασχολήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα και στο παρελθόν για βιασμούς μικρών παιδιών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!
Το πολίτευμα που αφήνει ελεύθερους βιαστές και παιδοβιαστές για να επαναλάβουν τα εγκλήματα τους, δεν είναι «δημοκρατικό» αλλά φασιστικό και απάνθρωπο.
Το ζήσαμε πρόσφατα και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Ευνουχισμός και ισόβια κάθειρξη για κάθε παιδοβιαστή και βιαστή, είναι η πρέπουσα ποινή, αφού η θανατική ποινή έχει καταργηθεί.
Η Ελληνική Λύση το έχει προτείνει πολλάκις και θα το κάνει πράξη όταν ο Ελληνικός λαός της δώσει τη δύναμη, αφού το πολιτικό σύστημα κωφεύει στις κραυγές των μικρών παιδιών και των θυμάτων βιασμών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης