Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος για Γαλάτω Αλεξανδράκη: Βάλαμε μια μάνα, κτηνοτρόφο, ακρίτα – Συγγνώμη που δεν βάλαμε σκηνοθέτες περίεργων ταινιών

Βελόπουλος για Γαλάτω Αλεξανδράκη: Βάλαμε μια μάνα, κτηνοτρόφο, ακρίτα – Συγγνώμη που δεν βάλαμε σκηνοθέτες περίεργων ταινιών

Απάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης για την Εβρίτισσα που εξελέγη Ευρωβουλευτής

Σχετικά Άρθρα

Τη δική του απάντηση σχετικά με την νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτή του κόμματος από τον Έβρο έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του.
Μάλιστα, έριξε και τις… μπηχτές του στα υπόλοιπα κόμματα για την επιλογή διασημοτήτων στα ψηφοδέλτιά τους.
«Να μας συγχωρήσουν οι φίλοι μας που εμείς βάλαμε στο ψηφοδέλτιο, και εξελέγη με σταυρό, μία μάνα, κτηνοτρόφος, ακρίτας, και δεν βάλαμε ηθοποιούς, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες διαφόρων περίεργων ταινιών…», σχολίασε, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την εκλογή της Γαλάτως Αλεξανδράκη από τον Έβρο, που πήρε περισσότερες από 51.000 ψήφους και εξελέγη ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης.
Ο κ. Βελόπουλος πρόσθεσε πως η κα. Αλεξανδράκη «έχει μία μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος, δουλεύει από μικρό παιδί και εξελέγη με σταυρό.
Θα αμφισβητήσουμε και τον σταυρό;
Να τον αμφισβητήσουμε και να προτιμούμε αυτούς που ήρθαν από την τηλεόραση, από τα πρωϊνάδικα, από τα μεσημεριανάδικα…», είπε χαρακτηριστικά.
Κατέληξε δε λέγοντας πως η κα. Αλεξανδράκη «ήταν εισήγηση συλλόγου κτηνοτρόφων», για να συμπληρώσει πως η Ελληνική Λύση είχε «τέτοια άτομα στο ψηφοδέλτιό της, όπως είχε και έναν πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης