Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης για Κούγια: Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος

Κασσελάκης για Κούγια: Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος
"Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση" τονίζει ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
"Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι", υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την υπόθεση του Απ. Λύτρα και τις δηλώσεις του Αλ. Κούγια για "αντρίκια" συμπεριφορά αφού παρεδέχτηκε την πράξη του.
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλ. Κούγια, τονίζει ότι "δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.
Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.
Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι".
kass2_8.JPG
Τι ανέφερε ο Κούγιας

"Όταν κάνει κάποιος κάτι και το παραδέχεται ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων είναι ανδρική συμπεριφορά. Είναι αντρικό από μέρους του που έστω και την τελευταία στιγμή αποδέχθηκε την πράξη του γιατί θα μπορούσε να την αρνηθεί και να επιμένει στην αρχική του θέση", δήλωσε ο Αλ. Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση του Απ. Λύτρα.
Μάλιστα, ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε υπερβολική την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Απ. Λύτρα, καθώς "δεν είναι κακούργημα, είναι πλημμέλημα. Ο Άρειος Πάγος έχει νομολογήσει ότι αυτού του είδους τα χτυπήματα δεν είναι βαριά σκοπούμενη βλάβη, αλλά είναι πλημμέλημα. Συνιστούν το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που είναι πλημμέλημα".
Αφού είπε πως είναι κακοποιητής 100%, εξήγησε πως είναι διαφορετικό να τον κατηγορούν για πλημμέλημα και διαφορετικό για κακούργημα, αλλά και ότι "ήταν υποχρεωτικό να αφεθεί ελεύθερος"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης