Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: Υπήρξαν αρρυθμίες, αναλαμβάνω την ευθύνη

Ανδρουλάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: Υπήρξαν αρρυθμίες, αναλαμβάνω την ευθύνη
Πρέπει να κάνουμε το κόμμα πιο λειτουργικό, έδειξε τα όρια του στα αστικά κέντρα είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Υπήρξαν αρρυθμίες, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη φέρεται να υποστήριξε ο Ν. Ανδρουλάκης κατά την κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλελυτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ όπου και αναμένεται να τοποθετηθούν τα στελέχη εκείνα του κόμματος που αμφισβητούν τον πρόεδρο και ζητούν εκλογή νέας ηγεσίας κατόπιν των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.Ανδρουλάκης παραδέχθηκε πως υπήρξαν αρρυθμίες, πως πρέπει το κόμμα να γίνει ακόμα πιο λειτουργικό καθώς έδειξε τα όρια του στα αστικά κέντρα.
Ο κ. Ανδρουλάκης αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα, φέρεται να υποστήριξε πως όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν όλα με σοβαρότητα και προσπάθεια προκειμένου όπως είπε «να έχουμε καθαρό στίγμα».
«Το ποσοστό των ευρωεκλογών είναι δικό μας και δεν το χρωστάμε σε κανέναν μιντιάρχη ή ολιγάρχη» φέρεται να είπε ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι «μόνο για κακό βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ στα κανάλια».
«Εκεί που είχαμε εξαφανιστεί τρεις μήνες τώρα είμαστε πρώτο θέμα με δηλώσεις σημαντικών στελεχών.
Αυτό δεν είναι ανεκτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας ότι «αυτή η πορεία θα αξιολογηθεί με πολλούς τρόπους».

Τρεις δεσμεύσεις

«Το ΠΑΣΟΚ έχει πλήρη αυτονομία προγράμματος και πολιτικής ισχύος.
Αναλαμβάνοντας την ηγεσία δεσμεύτηκα για πολιτική αυτονομία, ανανέωση και προοπτική.
Τα έχουμε και τα τρία, αρκεί να μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε με κόπο.
Είναι άλλο να λες ότι δεν ανεβήκαμε ποσοστιαία όσο θα θέλαμε, κι άλλο να παρουσιάζεις μια εικόνα κατάρρευσης και καταστροφής παίρνοντας τα φώτα της δημοσιότητας από τους πραγματικούς ηττημένους των εκλογών» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.

Δεν ήταν στα mail σας το πρόγραμμα;

«Ο καθένας θα το αξιολογήσει από τη δίκη του οπτική γωνία.
Όταν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση για να νικήσεις η μάχη πρέπει να γίνεται συνολικά» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απευθυνόμενος στους διαφωνούντες, υπογράμμισε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό κόμμα;
Το πρόγραμμα του είναι προϊόν copy paste;
Δεν ήταν στα mail σας πέντε μηνες;
Δεν πήγε στις νομαρχιακές;
Διαφώνησε κανείς;
Να βγει και να πει αυτό είναι λάθος».
«Ακούω ότι χάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ήττα η διαφορά των 24 μονάδων, που μας χώριζε από τον ΣΥΡΙΖΑ, να έχει γίνει 2;
Το 13% είναι αποτέλεσμα του δικού μας αγώνα.
Χωρίς στήριξη συμφερόντων και χωρίς μιντικακό ούριο άνεμο» υπογράμμισε ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι μετά από δώδεκα χρόνια το χρώμα του ΠΑΣΟΚ επανήλθε στον εκλογικό χάρτη και είμαστε δεύτερο κόμμα σε 19 περιφέρειες.

Τέλη Ιουνίου ο οδικός χάρτης για εκλογές

Όπως είπε ο κ.Ανδρουλάκης, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στο τέλος Ιουνίου, θα ληφθούν οι αποφάσεις για τον οδικό χάρτη για το εάν και πότε θα γίνει εκλογή ηγεσίας και το πολιτικό σχέδιο δράσης του κόμματος πρός τις εθνικές εκλογές.
«Σήμερα αναλύουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και στην Κ.Π.Ε. αποφασίζουμε τον οδικό χάρτη» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης