Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπαρτιάτες: Διεκόπη η δίκη των 11 βουλευτών και του Ηλία Κασιδιάρη για την «εξαπάτηση εκλογέων» - 16 Ιουλίου συνεχίζεται η διαδικασία

Σπαρτιάτες: Διεκόπη η δίκη των 11 βουλευτών και του Ηλία Κασιδιάρη για την «εξαπάτηση εκλογέων» - 16 Ιουλίου συνεχίζεται η διαδικασία
16 Ιουλίου συνεχίζεται η διαδικασία μετά την διακοπή
Σχετικά Άρθρα

Διακοπή για τις 16 Ιουλίου δόθηκε στη δίκη των εκλεγμένων βουλευτών των Σπαρτιατών και του Ηλία Κασιδιάρη στο Γ´ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την υπόθεση της εξαπάτησης εκλογέων.
Παρών στη διαδικασία ήταν ο Βασίλης Στίγκας, επικεφαλής του κόμματος και βασικός μάρτυρας.
Στο εδώλιο κάθονται 13 κατηγορούμενοι ανάμεσά τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης ως ηθικός αυτουργός σε εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, 11 πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών και ένας δικηγόρος, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στο πιο πάνω αδίκημα.

Τους έστειλε στο δικαστήριο ο Στίγκας

Η παραπομπή σε δίκη των βουλευτών που εξελέγησαν με τους Σπαρτιάτες
αποφασίστηκε μετά την παραγγελία της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.
Οι διώξεις σε βάρος των συνολικά 13 προσώπων ασκήθηκαν έπειτα από την ολοκλήρωση της έρευνας που είχε διενεργήσει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με αφορμή τις καταγγελίες που είχε κάνει από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας.
Στις αναφορές του ο κ. Στίγκας έκανε λόγο για «Greek mafia» και εκβιασμούς στο κόμμα του και κατάφερε να στείλει όλη την ΚΟ στο δικαστήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης