Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νατσιός - Νίκη: Στις ευρωεκλογές οι πολίτες γύρισαν την πλάτη τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση

Νατσιός - Νίκη: Στις ευρωεκλογές οι πολίτες γύρισαν την πλάτη τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση
«Οι πολίτες σάς γύρισαν τις πλάτες, γιατί έχουν μείνει ανοιχτοί λογαριασμοί που κάποια στιγμή πρέπει να κλείσουν» τονίζει ο πρόεδρος της Νίκης
Στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την σημερινή συνεδρίαση, την πρώτη μετά το άνοιγμα του Κοινοβουλίου, κατά τη συζήτηση επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών για την ασφάλιση αστικής ευθύνης που προκύπτει από την κυκλοφορία οχημάτων.
Ο κ. Νατσιός έκανε λόγο για «οδυνηρό αποτέλεσμα», «τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την αξιωματική αντιπολίτευση», ενώ για τη Νίκη εκτίμησε ότι «είναι πλέον ένα καθιερωμένο κόμμα τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
«Οι πολίτες σάς γύρισαν τις πλάτες, γιατί έχουν μείνει ανοιχτοί λογαριασμοί που κάποια στιγμή πρέπει να κλείσουν. Ανοιχτοί λογαριασμοί από τα Τέμπη τα οποία εξαφανίσατε από τις τηλεοράσεις. Ανοιχτοί λογαριασμοί με το γάμο τον ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ανοιχτοί λογαριασμοί για τα ελληνοτουρκικά. Σας έθεσα συγκεκριμένες ερωτήσεις πριν από τις εκλογές και δεν απαντήσατε. Και μετά τις εκλογές οι Τούρκοι αμφισβητούν τα υδάτινα και τα θαλάσσια σύνορα στον Έβρο, προκηρύσσουν για πρώτη φορά έρευνες υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και απαιτούν συνεκμετάλλευση στα θαλάσσια πάρκα.
Καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Θράκη, γιατί, όπως είπε, την άφησε «αβοήθητη χωρίς υπουργό» και πρόσθεσε.
«Έχετε ακόμη εκκρεμείς ανοιχτούς λογαριασμούς με το μεταναστευτικό, με την εγκληματικότητα και με την ακρίβεια. Αυτό που δεν μπορούν όμως να σηκώσουν οι πολίτες είναι το αίσθημα της αδικίας. Όχι μόνο γιατί όπως σας είπα από αυτό εδώ το βήμα πριν από τις εκλογές, «ακρίβεια σημαίνει δεν μπορώ», αλλά και γιατί «αισθάνονται ότι δεν μπορούν σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής τους να βρουν το δίκιο τους και ότι πάντα επικρατεί ο ισχυρός», συνέχισε ο κ. Νατσιός και έκανε ειδική αναφορά στην υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη .
«Ούτε τις 3 δικογραφίες με μηνύσεις κατά υπουργών εισάγετε στην ολομέλεια, ούτε έχετε το θάρρος να συστήσετε προανακριτική. Διαρπάξατε μάλιστα την ύβρη να υπουργοποιήσετε άλλα τρία μέλη της εξεταστικής για τα Τέμπη, επιβραβεύοντάς τα, προφανώς για τη βοήθειά τους στη συγκάλυψη των ανομιών σας», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και συνέχισε:
«Εκτός όμως από τα Τέμπη, σε πλήθος υποθέσεων οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν άφωνοι τις αρχές να αρνούνται να οδηγήσουν στη φυλακή εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Να γιατί ο κόσμος αισθάνεται ότι δεν βρίσκει το δίκιο του. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα.
Να ξέρετε καλά ότι εκεί θα υπερασπίσουμε σθεναρά τα εθνικά μας δίκαια, αλλά και τα συμφέροντα των Ευρωπαίων Ελλήνων πολιτών», κατέληξε ο κ. Νατσιός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης