Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Δεν ζήτησα από κανέναν να παραιτηθεί – Η τρίτη θέση είναι πολιτική ήττα

Κωνσταντινόπουλος: Δεν ζήτησα από κανέναν να παραιτηθεί – Η τρίτη θέση είναι πολιτική ήττα
Είναι πρόβλημα ότι στοχοποιείται ο μοναδικός από τον χώρο μας που κέρδισε τη ΝΔ σε ένα συμβολικό δήμο είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Δεν ζήτησα από κανέναν να παραιτηθεί, αλλά η τρίτη θέση είναι πολιτική ήττα υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
«Εγώ δεν ζήτησα από κανέναν να παραιτηθεί, λέω όμως ευθέως ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κασσελάκη και πρέπει να βρεθεί ηγεσία που μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη.
Τα θέματα μιλούν μόνα τους, ο κ. Ανδρουλάκης είχε πει ότι η τρίτη θέση είναι πολιτική ήττα.
Πρέπει να επιλέξουμε στο ΠΑΣΟΚ αν θα είμαστε ένα κόμμα χαμηλών προσδοκιών ή θα μιλούμε καθαρά και δεν θα φτάνουμε στο επίπεδο να χάνουμε από τον Κασσελάκη.
Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αποφασίσει η βάση» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κωνσταντινόπουλος.
Ερωτηθείς πότε πιστεύει ότι θα οριστεί η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι η διαδικασία για την αλλαγή ηγεσίας πρέπει να γίνει εντός του 2024.
«Τον Ιούλιο δεν θα έρθει πάνω από 40-50 χιλιαδες κόσμου.
Σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να γίνει αποτίμηση, να μιλήσουμε για τις πολιτικές και κυρίως οι υποψήφιοι να μας πουν το πλαίσιό τους για το πώς θα προχωρήσουν μπροστά με τη διεύρυνση και να φέρουν κόσμο στις διαδικασίες» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του κ.Δούκα είπε ότι το γεγονός ότι « στοχοποιείται ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ο πρώτος που έχει κερδίσει τη ΝΔ, ο μοναδικός από το χώρο μας σε ένα συμβολικό δήμο είναι ένα πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης