Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκέρτσος: Να βγούμε από τα γραφεία και να ακούσουμε τα παράπονα, δεν τα κάνουμε όλα τέλεια - Κανείς αναντικατάστατος

Σκέρτσος: Να βγούμε από τα γραφεία και να ακούσουμε τα παράπονα, δεν τα κάνουμε όλα τέλεια - Κανείς αναντικατάστατος
«Tο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έχει φέρει ταραχή στα δυο μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία αθροιστικά δεν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά από τη ΝΔ», ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος.
«Οι εκλογές έχουν στείλει συγκεκριμένα μηνύματα και αυτά έχουν αποκωδικοποιηθεί από την κυβέρνηση, για αυτό και έχουμε ξεκινήσει συγκεκριμένες παρεμβάσεις, όπως για παράδειγμα τη φορολόγηση 30% στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.
Ο κ. Σκέρτσος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κληθείς να απαντήσει στις φήμες για τυχόν επαφές του Μαξίμου με τους δυσαρεστημένους από τον ανασχηματισμό, είπε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επαφή όχι μόνο με ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και τις τοπικές οργανώσεις, αλλά και με όλα τα μέλη της κοινωνίας.
«Πρέπει να βγούμε από τα γραφεία και να ακούσουμε τα παράπονα, προφανώς και δεν τα κάνουμε όλα τέλεια. Όμως, ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι είναι ένας μαέστρος που κρατά με αποτελεσματικό τρόπο την μπαγκέτα και όπου χρειάζεται δίνει τον τόνο να τρέξουν πιο γρήγορα τα πράγματα. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, όλοι είμαστε χρήσιμοι για την πολιτική», σημείωσε.
Κληθείς να απαντήσει εάν υπάρχει ανησυχία στην Πειραιώς για τη στροφή προς το Κέντρο και την παρέμβαση των πρώην πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά σε εκδήλωση τη Δευτέρα, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικαλείται διαρκώς τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ μιλάει για τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα της ως «μια παράταξη που υπηρετεί το εθνικό συμφέρον, χωρίς να κοιτά δεξιά, αριστερά και στο κέντρο». Πρόσθεσε ότι «αυτό ακριβώς υπηρετεί ο πρωθυπουργός, γι΄ αυτό και εξασφάλισε υψηλά ποσοστά, τα οποία όμως δεν είναι δεδομένα».
Σχετικά με την έφοδο της αντιεισαγγελίας του Αρείου Πάγου στα γραφεία της ΕΥΠ για τις υποκλοπές, απέφυγε να το σχολιάσει, καθώς η έρευνα αφορά τη Δικαιοσύνη και «πυρήνας του κράτους δικαίου είναι να αφήνουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, καθώς με αυτό συμβαδίζει και η ανάπτυξη της χώρας».
Τέλος, σχολίασε ότι «το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έχει φέρει ταραχή στα δυο μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία αθροιστικά δεν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά από τη ΝΔ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης