Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για Δημητριάδη: Καλείται ως μάρτυρας για τις υποκλοπές ή ως ... ύποπτος για τέλεση αδικημάτων;

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για Δημητριάδη: Καλείται ως μάρτυρας για τις υποκλοπές ή ως ... ύποπτος για τέλεση αδικημάτων;
Διευκρινίσεις ζητεί η Κουμουνδούρου για την κλήση Δημητριάδη
Διευκρινίσεις για την κλήση του Γρηγόρη Δημητριάδη από τον Άρειο Πάγο για το σκάνδαλο των υποκλοπών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ρωτώντας αν η κλήση του πρώην γραμματέα του πρωθυπουργού έγινε με την ιδιότητα του μάρτυρα ή του υπόπτου.
«Διαβάζουμε ότι ο Γρ. Δημητριάδης, ανιψιός και πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη κατά την περίοδο εξέλιξης του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, καλείται να καταθέσει ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, για την υπόθεση των υποκλοπών» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:
«Ο κ. Δημητριάδης, που είχε την ευθύνη της ΕΥΠ και που παραιτήθηκε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, που μοιράζει εξώδικα και μηνύσεις SLAPP όταν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι ερευνούν τα πεπραγμένα του, που είχε υπό την θεσμική εποπτεία του γραφείου του την υπηρεσία πληροφοριών, δύο χρόνια μετά τις αποκαλύψεις που εξέθεσαν την κυβέρνηση και τη χώρα μας διεθνώς, καλείται ως μάρτυρας σε μια υπόθεση ή ως ύποπτος για τέλεση αδικημάτων;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης