Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας): Ο Κασσελάκης επί της ουσίας είπε ότι ο Τσίπρας έπαιρνε μαύρα χρήματα

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας): Ο Κασσελάκης επί της ουσίας είπε ότι ο Τσίπρας έπαιρνε μαύρα χρήματα
Δεν δέχομαι ότι η ΝΔ εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα υποστήριξε ο υπουργός Υγείας
Με τις δηλώσεις του ο Στέφανος Κασσελάκης επί της ουσίας είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπαιρνε μαύρα χρήματα υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο θέμα των «μαύρων» χρημάτων που έχει ανακύψει στο ΣΥΡΙΖΑ.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν μπλέξει πολύ με τα «μαύρα λεφτά».
Ο κ. Κασσελάκης κατά τη γνώμη μου ξεπέρασε μια «κόκκινη γραμμή» που δεν ξεπερνάς εύκολα στην πολιτική.
Στην ουσία είπε ότι ο Τσίπρας έπαιρνε μαύρα.
Ως προς την ουσία, ο Κασσελάκης αμφισβητεί τις διαδικασίες και τους κοινοβουλευτικούς ελέγχους διά των ορκωτών λογιστών και των δικαστών την τελευταία δεκαετία.
Και την ίδια στιγμή κατηγορεί όλους τους προηγούμενους ως κανονικούς κλέφτες.
Θέλω να με πιστέψετε, όλους τους βουλευτές μάς ξετινάζουν στους ελέγχους» υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα προβεί σε μήνυση και αγωγή κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Πολάκη.

Ποια μεγάλα συμφέροντα;

Ερωτηθείς για την χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «η συζήτηση ήταν και ενδιαφέρουσα και χρήσιμη».
«Οι βουλευτές εξέφρασαν πραγματικές αγωνίες για το μέλλον της πατρίδας και της παράταξης.
Εγώ ήμουν υπουργός Ανάπτυξης του Κυριάκου Μητσοτάκη για 4 χρόνια και επί θητείας μου δόθηκαν τα περισσότερα χρήματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από συστάσεως ελληνικού κράτους.
Επομένως δεν δέχομαι ότι η ΝΔ εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα.
Όσα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση ήταν και είναι υπέρ της μεσαίας τάξης και της μικρομεσαίας επιχείρησης» επισήμανε ο κ.Γεωργιάδης, αναφέροντας πως «στις εκλογές δεν θα κριθεί το αν η κυβέρνηση πήγε δεξιά, στο κέντρο ή αριστερά, αλλά από το αν μειώθηκαν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ, αν ο κόσμος βρήκε δουλειά ή αν θα περιμένει λιγότερες ώρες στα Επείγοντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης