Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη: Δεν θα διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Ξεπερασμένα τα αιτήματα της επιστολής των 87

Τζάκρη: Δεν θα διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Ξεπερασμένα τα αιτήματα της επιστολής των 87
Οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να περιμένουν τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου λέει η κα.Τζάκρη
Δεν υπάρχει ενδεχόμενο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ λέει η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία αναφερόμενη στην επιστολή των 87, επισημαίνει πως πολλά από τα αιτήματα τους είναι ήδη ξεπερασμένα.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφόρησε το κείμενο, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του κόμματος ότι θα συγκληθεί η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Ιουλίου (την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος).
Οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να περιμένουν την συνεδρίαση του κομματικού οργάνου αντί να παραβιάζουν απροκάλυπτα τις οργανωτικές δημοκρατικές αρχές» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Τζάκρη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο διάσπασης στο κόμμα.
«Πολλά από τα αιτήματα της επιστολής των 87 είναι ξεπερασμένα και κάποιοι ισχυρισμοί είναι αβάσιμες διαπιστώσεις» επισήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας πίσω από την αποστολή της επιστολής.
Κληθείσα να σχολιάσει το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της Αυγής, η κα.Τζάκρη αφού επισήμανε ότι «η εποχή μας κυριαρχείται από το ψηφιακό άλμα και οι εφημερίδες παγκοσμίως για να επιβιώσουν γίνονται ηλεκτρονικές, με συνδρομητές», ανέφερε ότι «η λύση να κλείσει το καθημερινό φύλο, να διατηρηθεί το κυριακάτικο και να ενισχυθεί το site είχε ληφθεί επί Τσίπρα, από αυτούς που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα».
Όπως είπε, δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσιογράφου, για να υπάρχει η εύρυθμη λειτουργία του μέσου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης