Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης περί εξελίξεων στην Κεντροαριστερά: Να αναπτυχθεί ένα κίνημα βάσης για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων

Σκανδαλίδης περί εξελίξεων στην Κεντροαριστερά: Να αναπτυχθεί ένα κίνημα βάσης για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων

Ο Κώστας Σκανδαλίδης επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει μαι σοβαρή επανεκκίνηση

Σχετικά Άρθρα

Την ανάγκη για ένα κίνημα βάσης με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, υπογράμμισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.
Ειδικότερα, ερωτηθείς για το σενάριο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου με κοινό πρωθυπουργό, ο κ. Σκανδαλίδης «πρέπει να αναπτυχθεί ένα κίνημα βάσης για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων» και υπογράμμισε ότι το θέμα είναι να φτιαχτεί ένας φορέας που να γίνει πλειοψηφικός στη βάση του, κι όχι ποιος θα είναι αρχηγός.

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σκανδαλίδης επεσήμανε πως το κόμμα πρέπει να κάνει μια σοβαρή επανεκκίνηση.
«Έγιναν 2 μεγάλα βήματα. Επί Φώφης Γεννηματά πήγαμε από  το 4% στο 8%. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη από το 8% πήγαμε στο 13%» διευκρίνισε ο κ. Σκανδαλίδης μιλώντας στον Σκάι, επισημαίνοντας ότι το κόμμα πρέπει τώρα να κάνει ένα μεγάλο άλμα και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ψηφοφόροι να έρθουν ξανά στην κάλπη.
Όσον αφορά το πότε θα πρέπει να στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε το φθινόπωρο ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει μια επανεκκίνηση.

Η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα

Σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα κι αν πρόκειται για μια βιαστική απόφαση ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι «ο καθένας έχει την δική του τακτική και στρατηγική». Ο ίδιος ωστόσο επισήμανε ότι δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον υποψήφιο.
«Δεν μπορώ να μιλήσω για πρόσωπα» τόνισε και υπογράμμισε πως το ζήτημα είναι «να μαζευτεί 300.000 κόσμος στην κάλπη και να εγγυηθεί ο νέος πρόεδρος ότι αυτοί οι 300.000 θα είναι στο προσκήνιο της πολιτικής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης