Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Στις 30 Ιουνίου η μητέρα των μαχών - Η Κεντρική Επιτροπή κρίνει τα πάντα και χαράζει τον δρόμο για νέα ηγεσία

ΠΑΣΟΚ: Στις 30 Ιουνίου η μητέρα των μαχών - Η Κεντρική Επιτροπή κρίνει τα πάντα και χαράζει τον δρόμο για νέα ηγεσία
Μαίνονται τα φίλια πυρά στο ΠΑΣΟΚ - Εσωκομματικές κάλπες το φθινόπωρο προκρίνει ο Κώστας Σκανδαλίδης
Μία ανάσα από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου αναμένεται ο νέος οδικός χάρτης του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και η απάντησή του προς τους επικριτές του, ο Χάρης Δούκας όπως δηλώνει την προσεχή Κυριακή, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιεί τον όρο «υποψηφιότητα».
«Εχει κάνει έναν αγώνα σημαντικό ο Νίκος Ανδρουλάκης και σε μια δύσκολη συγκυρία, με ένα δύσκολο δίπολο. Απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. ‘Ομως οφείλουμε να πούμε ότι στη συνέχεια δεν δημιούργησε πολύ μεγάλες συνθήκες υπέρβασης. Νομίζω ότι εάν συνεχίσουμε με αυτή την αύξηση, θα γίνουμε κυβέρνηση κοντά στο 2050» επισήμανε ο Χάρης Δούκας σε συνεντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας επανέλαβε δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ προέδρου κόμματος και δημάρχου, ενώ απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται ο,τι βάζει υποψηφιότητα απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη που τον στήριξε.
«Η φιλία δεν είναι ιδιοκτησία. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι ιδιοκτήτης κανενός και δεν θέλω ούτε οι φίλοι μου να αισθάνονται ότι είμαι ιδιοκτήτης τους. Δεν είμαστε μία παρέα έχουμε ευθύνη. Εγώ αντιμετωπίζω την ευθύνη, την φέρνω μπροστά και λέω αυτό που πιστεύω και κρίνομαι όπως και όλοι» πρόσθεσε ο κ. Δούκας.

Αιχμές για ... δυαρχία από την ηγετική ομάδα - «Κάλπες μέσα στο 2024» ξεκαθαρίζει η Τρικούπη

Όπως έγινε γνωστό από τη Χαριλάου Τρικούπη, οι εσωκομματικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν εντός του 2024.
«Καθαρές λύσεις, εκλογές το 2024. Όχι χαμένος χρόνος, όχι δυαρχίες. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε διαδικασία ρευστοποίησης, δεν είναι φτωχός συγγενής του πολιτικού συστήματος, αλλά πρωταγωνιστεί» υπογραμμίζουν πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη.
Με δεδομένη τη συμμαχία Χάρη Δούκα και Μανώλη Χριστοδουλάκη, στελέχη προσκείμενα στον πρόεδρο του κινήματος αντιδρούν στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, σύμφωνα με τις οποίες «το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη θα πάρει την εξουσία το 2050».

Φίλια πυρά στον Δούκα για τη διαχείριση στον Δήμο

Εσωκομματικές κάλπες το φθινόπωρο προκρίνει ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Την ίδια ώρα ο Χάρης Δούκας, μέσω του επιτελείου του, στέλνει μήνυμα πως δεν πρόκειται να δεχθεί παιχνίδια με τον Δήμο Αθηναίων, τονίζοντας πως οι συνεργάτες της νέας δημοτικής αρχής επιλέγονται «με μοναδικό κριτήριο την αξιοσύνη τους».
Οι κύκλοι από τους οποίους εκπορεύονται αυτά τα δημοσιεύματα έχουν μάθει να κινούνται στο σκοτάδι και με αθέμιτους τρόπους. Τους λέμε ότι ματαιοπονούν.
Με αφορμή τις απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Αθηναίων σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, απο την Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν πως πρέπει να αλλάξει το μοντέλο διοίκησης και όχι να γίνει λάφυρο της εκάστοτε δημοτικής Αρχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης