Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλαβίνας: Εξασφαλισμένη η ενότητα στο ΠΑΣΟΚ - Αυτονόητο ότι θα παραμείνει ο Ανδρουλάκης αν δεν εκλεγεί πρόεδρος

Γλαβίνας: Εξασφαλισμένη η ενότητα στο ΠΑΣΟΚ - Αυτονόητο ότι θα παραμείνει ο Ανδρουλάκης αν δεν εκλεγεί πρόεδρος
"Στο ΠΑΣΟΚ περάσαμε πολλές δυσκολίες, πλέον στεκόμαστε στα πόδια μας και έχουμε τις προοπτικές να ηγηθούμε του προοδευτικού χώρου", ανέφερε ο Θ. Γλαβίνας
Σχετικά Άρθρα
«Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι εξασφαλισμένη», ενώ ο Ν. Ανδρουλάκης «αυτονόητα θα παραμείνει ακόμη κι αν δεν εκλεγεί πρόεδρος» στο κόμμα στις εκλογές στις 6/10, τόνισε ο Θανάσης Γλαβίνας.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θ. Γλαβίνας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ανέφερε πως «ήταν μια 10ωρη διαδικασία, όπου ακούστηκαν όλα και μίλησαν κορυφαία στελέχη με δημοκρατικό διάλογο».
Για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, τόνισε πως η θέση του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν λάθος, αλλά θα μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρη με κάποιον τρόπο.
«Θα έπρεπε να θέσουμε εξαρχής, για παράδειγμα, ότι προαπαιτείται Συνταγματική Αναθεώρηση», είπε και πρόσθεσε ότι «στο ΠΑΣΟΚ περάσαμε πολλές δυσκολίες, πλέον στεκόμαστε στα πόδια μας και έχουμε τις προοπτικές να ηγηθούμε του προοδευτικού χώρου. Φαντάζομαι θα δεχτούν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι να διεξαχθεί ένα ανοιχτό debate, φυσικά θα συζητήσουμε με όμορες πολιτικές δυνάμεις για συμπόρευση».

www.bankkngnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης