Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για Σαμαρά και Καραμανλή: Έχουν ελευθερία λόγου και μπορούν να λένε τις απόψεις τους

Γεωργιάδης για Σαμαρά και Καραμανλή: Έχουν ελευθερία λόγου και μπορούν να λένε τις απόψεις τους
«Το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών έβλαψε πολιτικά την Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
«Και οι δύο τιμήθηκαν από την παράταξή μας με την εκλογή τους στην προεδρία και από τον ελληνικό λαό, εκλεγόμενοι πρωθυπουργοί. Έχουν ελευθερία λόγου και μπορούν να λένε τις απόψεις τους» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, για τους Α. Σαμαρά και Κ. Καραμανλή.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑϊ αρνήθηκε να σχολιάσει την κριτική που εξαπέλυσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».
«Παγίως, λέω πάντα το ίδιο: Θα ήταν αλαζονικό και υβριστικό εκ μέρους μου να σχολιάσω τις δηλώσεις ή τις απόψεις του Καραμανλή και του Σαμαρά γιατί και οι δύο τιμήθηκαν από την παράταξή μας με την εκλογή τους στην προεδρία του κόμματος και από τον ελληνικό λαό, εκλεγόμενοι πρωθυπουργοί. Εχουν ελευθερία λόγου και μπορούν να λένε τις απόψεις τους. Δεν σχολιάζω ποτέ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
«Το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών έβλαψε πολιτικά την Νέα Δημοκρατία», επανέλαβε σε άλλο σημείο ο υπουργός, ο οποίος χαρακτήρισε «άκαιρη» τη συζήτηση σχετικά με το αν η ΝΔ έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών.
Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει σταθερή, εκλεγμένη κυβέρνηση, η οποία αν στα επόμενα 3 χρόνια θητείας λύσει τα προβλήματα των ανθρώπων,δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης