Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Το κόμμα ταλαιπωρείται από μια εσωστρέφεια… στα όρια της ανοησίας

Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Το κόμμα ταλαιπωρείται από μια εσωστρέφεια… στα όρια της ανοησίας
Δεν είναι απαραίτητο να παραδώσει κάποιος την έδρα του, αν τον διαγράφει το κόμμα του ή τον βγάζει από την ΚΟ λέει ο κ.Αυλωνίτης
Για εσωστρέφεια που φτάνει στα όρια της ανοησίας κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αυλωνίτης αναφερόμενος στην περίπτωση του Π. Πολάκη και στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μια αδικαιολόγητη εσωστρέφεια που φτάνει στα όρια και της ανοησίας.
Ενώ έχουμε μια σειρά από προβλήματα τώρα ασχολούμαστε με θέματα τα οποία ξεφεύγουν από τον κύκλο των προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία η οποία είναι γονατισμένη.
Αν γέλασε, κούνησε το κεφάλι ή συμπεριφέρθηκε άκομψα μια κυρία που δεν είναι και βουλευτής άστο να πάει...
Υποχρέωση όλων ημών που είμαστε βουλευτές είναι να αφήσουμε έξω ότι κακό έχουμε μάθει από τη ζωή μας, να συμπεριφερόμαστε στα πλαίσια της δεοντολογίας που πρέπει να επικρατεί μέσα στο κοινοβούλιο.
Δεν εκπροσωπούμε την αφεντομουτσουνάρα μας, εκπροσωπούμε την κοινωνία και πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση» είπε στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Αυλωνίτης.
Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα πρέπει να διαγραφεί ο κ. Πολάκης από το κόμμα και αν θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του απάντησε ότι «τα θέματα αυτά πρέπει να τα διαχειριστεί ο πρόεδρος και τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα».
«Πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό.
Αυτός ο οποίος φεύγει από ένα κόμμα εθελουσίως τότε θα πρέπει να παραδώσει ασυζητητί την έδρα του, όταν τον διαγράφει το κόμμα ή μάλλον τον βγάζει από την Κοινοβουλευτική ομάδα δεν είναι απαραίτητο να παραδώσει την έδρα διότι εμφιλοχωρούν πολλές φορές πολιτικές αντιθέσεις στο χώρο ενός κόμματος, προσωπικές αντεγκλήσεις, διαφοροποιήσεις πολιτικές.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να αποβληθεί εντελώς από το κόμμα επειδή τον διέγραψε για ένα παράπτωμά του τότε η ποινή δεν θα είναι ανάλογη με το παράπτωμα» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης