Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απασφάλισε ο Πολάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Κερδίζει χρόνο ή στήνει παιχνίδια ο Κασσελάκης – Το κλάμα της Λινού δεν θα σταματήσει την έρευνα εις βάρος της

Απασφάλισε ο Πολάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Κερδίζει χρόνο ή στήνει παιχνίδια ο Κασσελάκης – Το κλάμα της Λινού δεν θα σταματήσει την έρευνα εις βάρος της

Βολές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή Χανίων

Σχετικά Άρθρα
Νέα άγρια κόντρα εξελίσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ, με αιχμή του δόρατος τον Παύλο Πολάκη, αν και πλέον είναι ανεξάρτητος Βουλευτής. 
«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων μετά από τις παλινωδίες Κασσελάκη σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, με την οποία έχει ανοικτή βεντέτα μετά από την παρέμβασή της στη Βουλή, όταν ο κ. Πολάκης είχε επιχειρήσει bullying σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού.
Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», ανέφερε ο κ. Πολάκης.
Μάλιστα, ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή στήνει παιχνίδια, ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εν όψει εξελίξεων ή... δεν ξέρει τι της γίνεται:

Δείτε την ανάρτησή του:




Λινού: Ο Κασσελάκης αρνήθηκε την ύπαρξη απόφασης για έρευνα εις βάρος μου


Νωρίτερα, η κα Λινού ανέφερε ότι σε συνομιλία της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης της αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη απόφασης για ανεξάρτητη έρευνα εις βάρος της.
«Προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί άμεσα.
Το Ινστιτούτο Prolepsis και όλα του τα προγράμματα, ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς.
Για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους.
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αθηνά Λινού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης