Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αιδώς Αργείοι – Ο Μητσοτάκης δίνει άφεση αμαρτιών σε Ράπτη και Οικονόμου που διασκέδαζαν την ώρα της πυρκαγιάς

ΣΥΡΙΖΑ: Αιδώς Αργείοι – Ο Μητσοτάκης δίνει άφεση αμαρτιών σε Ράπτη και Οικονόμου που διασκέδαζαν την ώρα της πυρκαγιάς
Από την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύουν έντονη κριτική στον πρωθυπουργό, αφού επέλεξε να τους έχει δίπλα του στη χθεσινή επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές
Σχετικά Άρθρα
Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπει οι βουλευτές Ζωή Ράπτη και Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι φέρονται να διασκέδαζαν και χόρευαν τσιφτετέλια την ώρα που πολίτες και πυροσβέστες στις εκλογικές τους περιφέρειες έδιναν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε τη Βορειοανατολική Αττική.
Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Ράπτη έχει τη θέση της υφυπουργού Ανάπτυξης και ο Βασίλης Οικονόμου είναι υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Από την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύουν έντονη κριτική στον πρωθυπουργό, αφού επέλεξε να τους έχει δίπλα του στη χθεσινή επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές.
«Ο κ. Μητσοτάκης, δέκα ημέρες μετά την τεράστια πυρκαγιά, επέλεξε να συνοδεύεται από τους Βασίλη Οικονόμου και Ζωή Ράπτη, ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας» τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνουν:
«Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την επιλογή του, που προφανώς είχε στόχο την… άφεση αμαρτιών στα δύο κυβερνητικά μέλη, καθώς την ώρα της πυρκαγιάς η μεν κ. Ράπτη, Υφυπουργός ανάπτυξης και βουλευτής του Βορείου Τομέα Αθηνών, χόρευε σε σκάφος σε νησί του Αιγαίου, ο δε κ. Οικονόμου, βουλευτής Ανατολικής Αττικής, διασκέδαζε σε κλαμπ της Ρόδου; Η αλαζονεία χτυπάει κόκκινο. Αιδώς Αργείοι…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης